POSITIIVISEN KASVATUKSEN MENETELMÄKURSSIT JA TUNNETAITOJEN KURSSIT

 

Ilo olla yhdessä! – positiivisen kasvatuksen menetelmäkurssi

Positiivisen menetelmäkurssi ohjaa askel askeleelta ohjaa kohti positiivista kasvattajuutta. Tämä kurssi vie sinut tiedosta taitoon ja taidosta kasvatuksen voimavaraksi. Kurssi antaa valmiudet toteuttaa positiivista kasvatusta kotona tai työssä.

Tässä kuuden viikon kokonaisuudessa käydään läpi Ilo olla yhdessä! – positiivisen kasvatuksen kasvatusmenetelmä ja kuinka käyttää sitä töissä tai kotona. Kurssilla käydään läpi positiivisen kasvattajan pilarit, lapsen ja aikuisen hyvinvointitaidot sekä kuinka puuttua lapsen ei-toivottuun käytökseen.

Sopii vanhemmille, sijaisvanhemmille ja isovanhemmille.  Ammattikasvattajille, niin varhaiskasvatukseen, kouluihin kuin harrastusryhmien ohjaajille sekä muille lasten kanssa työskenteleville.

AIKATAULU

Kurssille mahdollista ilmoittautua milloin vain ja se aukeaa heti. Käyttöaika kurssilla on kuusi kuukautta ( 6 kk).

HINTA

Hinta 119 €

Kurssin sisällön tarkempi esittely löytyy täältä

Iloa joka päivään! – positiivisen kasvatuksen syventävä kurssin korvaa uusi menetelmäkurssi plus+!

Huom! Kurssi on jatkokurssi menetelmäkurssin käyneille. Se voidaan käydä yhtä aikaa pääkurssin kanssa tai sen jälkeen.

Kuuden osion syventävä kurssi positiiviseen kasvatukseen menetelmäkurssin käyneille. Plus kurssille ilmoittaudutaan ja se avautuu samaan tahtiin menetelmäkurssin osioiden kanssa. Tällä kurssi astutaan vielä syvemmälle positiivisen kasvatuksen teorioihin ja kuinka tuoda ne käytäntöön. Kurssilla paljon materiaalia ja harjoituksia, joita tehdä yhdessä lasten kanssa tai antaa isommille lapsille itsenäisesti tehtäväksi.

AIKATAULU

Kurssille mahdollista ilmoittautua milloin vain ja se aukeaa heti. Käyttöaika on kuusi kuukautta ( 6 kk) ja se alkaa ostohetkestä.

HINTA

Hinta 69 €

Menetelmäkurssi plus+ verkkokurssin laajempi esittely löytyy täältä.

Ostettavissa yhdessä menetelmäkurssin kanssa. Hinta menetelmäkurssin kanssa normaalisti 149 €

Kurssipaketin löydät täältä.

Räjähdysvaara 2.0! – lapsen ja aikuisen tunnetaito- ja itsesäätelykurssi

Tällä neljän osion kurssilla käydään läpi tunnetaitojen kymmenen porrasta sekä itsesäätelyn kehittymisen vaiheet ja askeleet. Miten tunnetaitoja voi opetella aikuisena ja miten opettaa lapselle? Mitkä asiat vaikuttavat tunteiden ja käyttäytymisen säätelyyn? Miten voi tukea lapsen itsesäätelyn kehittymistä ja opettaa tunteiden sekä käyttäytymisen säätelyä? Käydään läpi aikuisen itsesäätelyä ja kuinka pitää omista voimavaroista niin että oma sytytyslanka säilyy mahdollisimman pitkänä. Tällä kurssilla käydään läpi laaja-alaisesti itsesäätelyn eri puolia ja vaikutusta aivan aivotasolta käyttäytymiseen asti.

Kurssi antaa aikuiselle valmiudet harjoitella tunnekymppi – aikuisen ja lapsen tunneportaita ja opettaa niitä myös lapsille.

AIKATAULU

Kurssille mahdollista ilmoittautua milloin vain ja se aukeaa heti. Käyttöaika on kuusi kuukautta (6 kk) ja se alkaa ostohetkestä.

HINTA

Verkkokurssin hinta 99 €

Laajempi esittely ja ilmoittautuminen löytyvät kurssisivulta.

 

 

Räjähdysvaara plus+! – entistä syvemmälle tunnetaitoihin, itsesäätelyn ja itsemyötätunnon taitoihin

Huom! Kurssi on jatkokurssi Räjähdysvaara 2.0. kurssin käyneille. Se voidaan käydä yhtä aikaa pääkurssin kanssa tai sen jälkeen.

Tämä neljän osion kurssi tarjoaa entistä enemmän tietoa ja harjoituksia tunne-, itsesäätely- ja itsemyötätunnon taitoihin. Kurssille ilmoittautuminen samaan aikaan räjähdysvaara kurssin kanssa ja se aukeaa samaan tahtiin. Kurssi koostuu pääosin harjoituksista, joita tehdään yksin ja yhdessä videoiden, äänitteiden tai tehtävien avulla. Harjoituksia kaikenikäisille lapsille ja aikuisille.

AIKATAULU

Kurssille mahdollista ilmoittautua milloin vain ja se aukeaa heti. Käyttöaika on kuusi kuukautta (6 kk) ja se alkaa ostohetkestä.

HINTA

Verkkokurssin hinta 69 €

Kurssin laajempi esittely löytyy täältä.

KURSSIPAKETTI

Räjähdysvaara 2.0 ja räjähdysvaara plus+! yhdessä hintaan 129 €

Kurssipaketti löytyy täältä 

 

10 KURSSIT

10 osaiset teemakurssit, joissa aihe on jaettu 10 käytännönläheiseen osioon. Opiskelutavat äänite tai teksti. Voit myös vaihdella eri tapojen välillä kurssin aikana.

 

Jo helpottaa! – positiivisen kasvatuksen ratkaisupaketti alle kouluikäisille

Pois jäähytuolita ja irti nurkasta! Nyt ratkaistaan asiat yhteydessä ja yhdessä. Tämä 10 osainen ratkaisupaketti kertoo parhaimmat tavat ratkaista alle kouluikäisten ei toivottu käytös. Esimerkkitapauksia ja ratkaisuja muun muassa siirtymiseen, pukemiseen, nukkumaan menemiseen, lyömiseen, sylkemiseen, valehtelemiseen ja muuhun ei toivottuun käyttäytymiseen.

Hinta 39 €

Aloita milloin vain, suorita omaan tahtiin. Käyttöaika kuusi kuukautta (6 kk).

Pääset kurssisivulle tästä.

Sisarusriidoista sisarusrauhaan apupaketti

Sisarusriidoista sisarusrauhaan on 10 osainen sähköinen materiaalipaketti sisarusten yhteyden vahvistamiseksi. Jokaiseen osaan kuuluu teksti, jonka voi kuunnella myös audiona. Tämän lisäksi teemaan liittyvä havainnekuva asian sisäistämiseksi sekä kaksi teemaan liittyvää harjoitusta, yksi aikuisille ja yksi lapsille.

Hinta 39 €

Aloita milloin vain, suorita omaan tahtiin. Käyttöaika kuusi kuukautta (6 kk).

Tarkemmat tiedot kurssisivulta. 

 

 

LYHYTKURSSIT ⭐

Tietoa muutamassa tunnissa! Tiivistettyä ja helposti sisäistettävää sisältöä. Voit suorittaa kurssin katsellen videota, kuunnellen äänitteenä tai lukemalla tekstin.

 

Iltavilleydestä iltarauhaan lyhytkurssi

Tuntuuko illat lähtevän käsistä? Meno ja meininki yltyy vain nukkumaanmenoa kohden? Iltarutiinit eivät etene vastarinnan takia? Nukahtaminen kestää lapsilla kauan?

Tämä lyhytkurssi sopii niin vanhemmille kuin perheiden kanssa työskenteleville ammattilaisille.

Illat ovat monissa perheissä haastavia, mutta usein haasteet ovat ratkaistavissa ennakoivin ja positiivisen kasvatuksen keinoin. Tämä lyhytkurssi tarjoaa konkreettiset välineet iltarauhan varmistamiseksi.

Lyhytkurssi koostuu kolmesta 20 minuutin pituisesta videosta (myös äänitteenä ja tekstinä) sekä pdf-muotoisesta harjoituskirjasta.

Aloita milloin vain, suorita omaan tahtiin. Käyttöaika kuusi kuukautta (6 kk).

Hinta 24,90 €

Laajempi esittely ja ilmoittautuminen löytyvät kurssisivulta.