fbpx

Ilo olla yhdessä! – positiivisen kasvatuksen perusteet

Tällä kuuden osion verkkokurssilla opit positiivisen kasvatuksen perusteet. Kuudessa osiossa käydään läpi positiivisen kasvattajan pilarit, lapsen ja aikuisen hyvinvointitaidot sekä kuinka puuttua lapsen ei-toivottuun käytökseen. Kurssin osiot on jaettu pieniin 15 min paloihin, jotka on helppo ottaa osaksi myös kiireistä arkea. Käyttöaika kurssilla on kaksi vuotta, joten ehdit varmasti käydä kaikki osiot läpi. Sopii vanhemmille ja isovanhemmille.  Ammattikasvattajille, niin varhaiskasvatukseen, kouluihin kuin harrastusryhmien ohjaajille sekä muille lasten kanssa työskenteleville.

Hinta 59 €

Seuraava kurssi alkaa 3.3.2021. Ilmoittautuminen 10.2.2021 – 3.3.2021

Iloa joka päivään! – positiivisen kasvatuksen syventävä kurssi

Neljän osion syventävä kurssi positiiviseen kasvatukseen peruskurssin käyneille. Tällä kurssi astutaan vielä syvemmälle positiivisen kasvatuksen teorioihin ja kuinka tuoda ne käytäntöön. Käydään läpi positiivisen psykologian kukoistuksen kehyksen alueet lapsen hyvinvoinnin näkökulmasta. Kurssilla paljon materiaalia ja harjoituksia, joita tehdä yhdessä lasten kanssa tai antaa isommille lapsille tehtäväksi.

Hinta 49 €

Seuraava syventävä kurssi alkaa 7.4.2021. Ilmoittautumisaika 17.3. – 7.4.2021.

Huom! Perus ja syventävä kurssi myös ostettavissa yhteishintaan 89 € (säästö 19 €)

Räjähdysvaara – lapsen ja aikuisen itsesäätelykurssi

Tällä neljän osion kurssilla käydään läpi itsesäätelyn kehittymisen vaiheet ja askeleet. Mitkä asiat vaikuttavat tunteiden ja käyttäytymisen säätelyyn? Miten voi tukea lapsen itsesäätelyn kehittymistä ja opettaa tunteiden sekä käyttäytymisen säätelyä? Käydään läpi aikuisen itsesäätelyä ja kuinka pitää omista voimavaroista niin että oma sytytyslanka säilyy mahdollisimman pitkänä. Tällä kurssilla käydään läpi laaja-alaisesti itsesäätelyn eri puolia ja vaikutusta aivan aivotasolta käyttäytymiseen asti.

Hinta 49 €

Seuraava kurssi 20.1.2021. Ilmoittautuminen 2.1.-20.1.2021.

Huom! Useamman pyynnöstä jälki-ilmoittautuminen auki nyt 26.1.2021 asti

Seuraava kurssi lokakuussa 2021

Laajempi esittely ja ilmoittautuminen löytyvät kurssisivulta.

 

NON-STOP KURSSIPAKETIT – ALOITA MILLOIN VAIN –  SUORITA OMAAN TAHTIIN

 

Jo helpottaa! – positiivisen kasvatuksen ratkaisupaketti alle kouluikäisille

Pois jäähytuolita ja irti nurkasta! Nyt ratkaistaan asiat yhteydessä ja yhdessä. Tämä 10 osainen ratkaisupaketti kertoo parhaimmat tavat ratkaista alle kouluikäisten ei toivottu käytös. Esimerkkitapauksia ja ratkaisuja muun muassa siirtymiseen, pukemiseen, nukkumaan menemiseen, lyömiseen, sylkemiseen, valehtelemiseen ja muuhun ei toivottuun käyttäytymiseen.

Hinta 39 €

Non-stop kurssi. Tämä aukeaa 10.2.2021 ja voi aloittaa sen jälkeen milloin vain!

Sisarusriidoista sisarusrauhaan apupaketti

Sisarusriidoista sisarusrauhaan on 10 osainen sähköinen materiaalipaketti sisarusten yhteyden vahvistamiseksi. Jokaiseen osaan kuuluu teksti, jonka voi kuunnella myös audiona. Tämän lisäksi teemaan liittyvä havainnekuva asian sisäistämiseksi sekä kaksi teemaan liittyvää harjoitusta, yksi aikuisille ja yksi lapsille.

Hinta 39 €

Tarkemmat tiedot kurssisivulta. 

Non-stop kurssi. Voit ostaa ja aloittaa milloin vain!