fbpx

UUSITTU! Ilo olla yhdessä! – positiivisen kasvatuksen menetelmäkurssi

Positiivisen kasvatuksen peruskurssin korvaa tästä syksystä alkaen positiivisen kasvatuksen laajempi menetelmäkurssi. Tässä kuuden viikon kokonaisuudessa käydään läpi Ilo olla yhdessä! – positiivisen kasvatuksen kasvatusmenetelmä ja kuinka käyttää sitä töissä tai kotona. Kurssilla käydään läpi positiivisen kasvattajan pilarit, lapsen ja aikuisen hyvinvointitaidot sekä kuinka puuttua lapsen ei-toivottuun käytökseen. Käyttöaika kurssilla on vuosi (12kk), joten ehdit varmasti käydä kaikki osiot läpi. Sopii vanhemmille, sijaisvanhemmille ja isovanhemmille.  Ammattikasvattajille, niin varhaiskasvatukseen, kouluihin kuin harrastusryhmien ohjaajille sekä muille lasten kanssa työskenteleville.

Hinta 99 €.

Kurssi nyt etuhintaan 59 € 1.9.2021 asti.

Seuraava kurssi alkaa 1.9.2021.

Kurssin sisällön tarkempi esittely löytyy täältä

Iloa joka päivään! – positiivisen kasvatuksen syventävä kurssi

Neljän osion syventävä kurssi positiiviseen kasvatukseen peruskurssin käyneille. Tällä kurssi astutaan vielä syvemmälle positiivisen kasvatuksen teorioihin ja kuinka tuoda ne käytäntöön. Käydään läpi positiivisen psykologian kukoistuksen kehyksen alueet lapsen hyvinvoinnin näkökulmasta. Kurssilla paljon materiaalia ja harjoituksia, joita tehdä yhdessä lasten kanssa tai antaa isommille lapsille tehtäväksi.

Hinta 49 €

Seuraava kurssi alkaa 1.9.2021.

Kurssin tarkempaan esittelyyn pääset tästä.

UUSITTU! Räjähdysvaara – lapsen ja aikuisen itsesäätelykurssi

Tällä neljän viikon kurssilla käydään läpi itsesäätelyn kehittymisen vaiheet ja askeleet. Mitkä asiat vaikuttavat tunteiden ja käyttäytymisen säätelyyn? Miten voi tukea lapsen itsesäätelyn kehittymistä ja opettaa tunteiden sekä käyttäytymisen säätelyä? Käydään läpi aikuisen itsesäätelyä ja kuinka pitää omista voimavaroista niin että oma sytytyslanka säilyy mahdollisimman pitkänä. Tällä kurssilla käydään läpi laaja-alaisesti itsesäätelyn eri puolia ja vaikutusta aivan aivotasolta käyttäytymiseen asti.

Hinta 69 €

⭐ Nyt tarjouksessa 49 € ajalla 20.10. – 3.11.2021 ⭐

Ilmoittautuminen käynnissä nyt!

Laajempi esittely ja ilmoittautuminen löytyvät kurssisivulta.

Ilomielin! – perheiden matka myönteisyyteen

Tälle matkalle lähtee koko perhe! Nyt ei opettele vain aikuiset, vaan lapset ja aikuiset yhdessä. 10 viikon aikana kierretään 10 eri kohdetta. Käydään muun muassa tunteiden torilla, vahvuuksien viidakossa, vaikeiden tunteiden valtameressä. Jokaisessa kohteessa opitaan uusia taitoja, kuten tunnetaitoja, rauhoittumisen taitoja, tuntemaan omat vahvuudet ja kaikkea muuta mukavaa. Tämän kurssin materiaalit saat ladattua omaan käyttöösi, joten käyttöaikaa ei ole millään tavoin rajattu. Lähde mukaan matkalle!

Hinta 59 €

Seuraava kurssi tammikuussa 2022.

Laajempi esittely ja ilmoittautuminen löytyvät kurssisivulta.

 

NON-STOP KURSSIPAKETIT – ALOITA MILLOIN VAIN –  SUORITA OMAAN TAHTIIN

 

Jo helpottaa! – positiivisen kasvatuksen ratkaisupaketti alle kouluikäisille

Pois jäähytuolita ja irti nurkasta! Nyt ratkaistaan asiat yhteydessä ja yhdessä. Tämä 10 osainen ratkaisupaketti kertoo parhaimmat tavat ratkaista alle kouluikäisten ei toivottu käytös. Esimerkkitapauksia ja ratkaisuja muun muassa siirtymiseen, pukemiseen, nukkumaan menemiseen, lyömiseen, sylkemiseen, valehtelemiseen ja muuhun ei toivottuun käyttäytymiseen.

Hinta 39 €

Non-stop kurssi. Pääset kurssisivulle tästä.

Sisarusriidoista sisarusrauhaan apupaketti

Sisarusriidoista sisarusrauhaan on 10 osainen sähköinen materiaalipaketti sisarusten yhteyden vahvistamiseksi. Jokaiseen osaan kuuluu teksti, jonka voi kuunnella myös audiona. Tämän lisäksi teemaan liittyvä havainnekuva asian sisäistämiseksi sekä kaksi teemaan liittyvää harjoitusta, yksi aikuisille ja yksi lapsille.

Hinta 39 €

Tarkemmat tiedot kurssisivulta. 

Non-stop kurssi. Voit ostaa ja aloittaa milloin vain!