Toimitusehdot

 

Lue nämä tarkkaan

ennen kursseille osallistumista

ja sähköisten materiaalipakettien ostoa

Toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Positiivinen kasvu ja kasvatus Oy, y-tunnus 3102634-2 yksityishenkilöille, yhteisöille ja yrityksille, Suomeen ja ulkomaille.

Verkkokurssit ja sähköiset kokonaisuudet ovat tarkoitettu yhden henkilön käyttöön.

Yhdistykset, koulut, kaupungit ja muut julkishallinnolliset tahot voivat olla yhteydessä asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi isomman käyttäjäryhmän lisenssin hankkimiseksi.

Toimitustavat
Verkkokurssin käyttäjä saa käyttäjätunnukset ja sisällöt avautuvat asiakkaalle kyseisen verkkokurssin alettua sivuilla ilmoitetun aikataulun mukaisesti.

Sähköiset luento- tai materiaalikokonaisuudet lähetetään sähköpostiin heti, kun tilaus on saapunut meille. Sähköisten tuotteiden toimitus on asiakkaalle ilmainen.

Lahjakortit luodaan yksilöllisesti, joten ne eivät saavu heti tilauksen jälkeen. Huomioithan tämän lahjakorttia ostaessa. Lahjakortit toimitetaan ostajan sähköpostiin 48h tunnin kuluessa. Kuitenkin mahdollisimman nopeasti. Lahjakortit saapuvat pdf-tiedostona, jonka voi lähettää edelleen lahjan saajalle tai tulostaa ja toimittaa lahjan saajalle.

Lahjakortit sisältävät yksilöllisen koodin, joka on kertakäyttöinen. Koodia ei voi käyttää useaan kertaan. Pidä huolta, että koodi ei joudu vääriin käsiin. Lahjakortti on tarkoitettu yhden henkilön käyttöön.

Positiivinen kasvu ja kasvatus Oy ei vastaa koodin häviämisistä tai väärinkäytöistä. 

Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi eikä 14vrk palautusoikeus kurssin alusta.

Tekijänoikeudet
Verkkokurssit ja materiaalit on tarkoitettu vain yksityishenkilöille eikä niiden sisältöjä tai materiaaleja saa käyttää muuhun.

Kaikkien myymiemme tuotteiden ja palvelujen materiaali on tekijänoikeuden alaista, eikä sitä saa kopioida, muokata eikä jakaa eteenpäin missään muodossa, ilman kirjallista lupaa tekijältä.

Sähköisten materiaalipakettien käyttö on yksityishenkilölle luvallista omassa kodissa tai ammattikasvattajille (esimerkiksi päiväkoti, koulu) omassa ryhmässä. Niitä ei kuitenkaan saa jakaa muille työntekijöille tai muille kolmansille osapuolille.

Jos materiaalipaketti halutaan koko työyhteisön käyttöön, voi ostaa työyhteisö ostaa laajan lisenssin. Näissä tilanteissa ota yhteyttä asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi.

Hinnat
Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassa. Hinnat on merkitty euroissa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Maksutavat
Kasvatusneuvoja.fi verkkokaupassa ovat käytössä Checkout-maksupalvelun tarjoamat maksutavat:

Verkkomaksut (yleisimmät verkkopankit)
Visa / Visa Electron
Mastercard
Kännykkämaksu
Joustoraha (osamaksu)

Lue lisää Checkout-maksupalveluiden ehdoista: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Palautus ja reklamaatio
Verkkokursseilla ja sähköisillä materiaaleilla on lain mukaan 14 vrk palautusoikeus, kun tuote on käyttämätön. Verkkokursseilla tämä tarkoittaa sitä, että mikäli et ole aloittanut katsomaan verkkokurssia (et ole avannut kurssin sisältöä) 14 vrk sisällä kyseisen verkkokurssin alkamisesta ja haluat sen palauttaa, niin silloin olet lain mukaan siihen oikeutettu. Luento- ja materiaalipakettien, joiden kaikki materiaali aukeaa kerralla, ei ole palautusoikeutta.

Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä meihin . Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Maksujen ongelmatilanteista vastaa Checkout. Ota tällöin yhteyttä maksupalveluun.

Mikäli tuote ei saavu odotetusti sähköpostiisi tai sinulle on toimitettu väärä tuote, tulee sinun ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi. Virheilmoitukset käsitellään arkipäivisin.