Loppuunmyynti. Kurssi myynnissä 30.6.2024 asti. Käyttöaika 6 kk. Huom! Kurssille ei ole mahdollista ilmoittautua tämän jälkeen.

Tuntuvatko illat lähtevän käsistä?

Löydät itsesi toistuvasti samoista tilanteista ja tuntuu, että kaikista asioista saa vängätä, jotta tilanteet etenevät.

Meno ja meininki yltyy vain nukkumaanmenoa kohden?

Vaikka yrität saada lapset rauhoittumaan, tuntuu virta vain lisääntyvän nukkumaanmenon lähentyessä.

Iltarutiinit eivät etene vastarinnan takia?

Tunnet lapsen laittavan jarrut pohjaan aina kun pyydät häntä tekemään jotain.

Nukahtaminen kestää lapsilla kauan?

Istut tuntikausia lastenhuoneessa odotellen lapsen nukahtamista.

Nämä ovat varmasti monille tuttuja tilanteita. Onneksi niihin on olemassa myös ratkaisu!

 

Illat ovat monissa perheissä haastavia, mutta usein haasteet ovat ratkaistavissa ennakoivin ja positiivisen kasvatuksen keinoin. Tämä lyhytkurssi tarjoaa konkreettiset välineet iltarauhan varmistamiseksi.

Lyhytkurssi koostuu kolmesta 20 minuutin pituisesta videosta (myös äänitteenä ja tekstinä) sekä pdf-muotoisesta harjoituskirjasta.

Osa 1: Iltavilleyden syyt ja ratkaisut

Monet tekijät vaikuttavat siihen, miksi ilta menee villiksi. Kun ymmärrämme iltavilleyden takana olevia syitä, tiedämme myös miten ratkaista ne. Kyse ei ole siitä, että lapsi tahallaan olisi hankala tai päättäisi olla levoton, vaan taustalla on monia eri kehollisia ja mielellisiä syitä.

 

Osa 2: Ennakoivat keinot

Moni iltavilleyteen parhaiten toimivista keinoista tehdään etukäteen. Voimme ehkäistä ja lieventää iltavilleyttä ja levottomuutta monin keinoin. Tämä auttaa siihen, että voimme päästä iltavilleydestä jopa kokonaan ja lapsi laskeutuu iltarauhaan kanssamme.

 

Osa 3: Rauhoittuminen ja ympäristö

Lapsi ei pääse illalla satasesta nollaan, vaan tarvitsee apua vireystilan laskemiseen ja rauhoittumiseen. Voimme monin keinoin olla lapsen rauhoittumisen ja uneen laskeutumisen apuna. Näin meidän ei tarvitse istua lapsen huoneessa useampaa tuntia odottamassa lapsen nukahtamista, vaan lapsen on mahdollista rauhoittua ja nukahtaa nopeammin.

 

Lisäksi saat Iltavilleydestä iltarauhaan – harjoituskirjan – pdf

Bonusmateriaalina: Video: Viisi harjoitusta lapsen rauhoittumisen tueksi

 

Videot havainnoillisten diojen kanssa helpottaa asian sisäistämistä

Harjoituskirjan avulla saat vietyä oppimasi käytäntöön

Äänitteinä kuuntelet sisällön helposti kävelylenkillä tai kotitöiden ohella

ℹ️ Lyhytkurssin jälkeen osallistuja ymmärtää iltavilleyden taustalla olevat syyt, osaa ennakoivin keinoin rauhoittaa iltaa, tietää miten virittää ympäristö rauhoittumisen tueksi ja auttaa lasta keskittymään sekä rauhoittumaan iltaa kohti.

⭐Sopii vanhemmille ja perheiden kanssa työskenteleville ammattilaisille

⭐ Kurssin harjoitukset sopii parhaiten käytettäväksi 2 – 9 – vuotiaiden lasten kanssa

⭐ Lyhytkurssin suorittamisesta saa todistuksen.

⭐ Lyhytkurssi aukeaa kokonaisuudessaan heti ja voit edetä siinä omaan tahtiin 6 kuukauden aikana.

⭐ Lyhytkurssin hinta 24,90 € (sis. alv 24%)

Loppuunmyynti 12,45 €. Kurssi myynnissä 30.6.2024 asti.

Huom! Kurssille ei enää mahdollista ilmoittautua tämän jälkeen.

 

 

KURSSIN LUOJA JA KOULUTTAJA

Hei!

Olen Tiia Trogen.

Olen kehittänyt Ilo olla yhdessä! – positiivisen kasvatuksen kasvatusmenetelmän ja tehnyt töitä eri ikäisten lasten parissa yli 20 vuotta.

Olen kirjoittanut lasten positiivisesta kasvattamisesta ja aikuisen tunnetaidoista useita kirjoja. Positiivinen kasvatus (2020), Ilo olla yhdessä! – positiivisen vanhemmuuden voima (2021) sekä Tunteita päästä varpaisiin — Kehotietoisuus lapsen ja aikuisen tunnetaitojen tukena (2022) sekä Lempeän kasvattajan opas – Aikuisen itsesäätely ja itsemyötätunto (2022).

Koulutukseltani olen Tio, TM, positiivisen psykologian asiantuntija ja kasvatuskouluttaja. Olen myös lasten tunne- ja tietoisuustaito-ohjaaja, toimiva perhe – ohjaaja, Tilli Toukka – lasten eroryhmä – ohjaaja sekä muksuoppi ohjaaja. Olen käynyt skeematerapian opinnot sekä hengityskoulun, joten voin käsitellä myös ihmisten tunnelukkoja ja toimia hengitysohjaajana.

 

 

LUE

KURSSILAISTEN

PALAUTTEITA

KLIKKAAMALLA

NUOLTA

 

KURSSILAISTEN EDUT

Pääset mukaan facebookin positiivisen kasvattajat ryhmään, jossa voit keskustella kurssin aiheista, kysyä kysymyksiä, jakaa omia vinkkejä ja neuvoja. Voit soittaa maksutta positiivisen kasvatuksen pulmapuhelimeen. Ohjeet löytyvät kurssin alusta.

 

 

Yhdistykset, koulut, kaupungit ja muut julkishallinnolliset tahot voivat olla yhteydessä asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi isomman käyttäjäryhmän lisenssin hankkimiseksi.

Tarkemmat toimitusehdot luettavissa täältä ja käyttöehdot täältä.

Kaikissa kysymyksissä käänny puoleeni asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi.