Kurssit

Jos sinulla on tietoa, anna muiden sytyttää kynttilänsä sillä

– Margaret Fuller

Verkkokurssit ovat tarkoitettu yhden henkilön käyttöön. Yritykset, koulut, kaupungit, päiväkodit ja muut julkishallinnolliset tahot, voivat hankkia laajemman lisenssin useammalle osallistujalle. Laitathan tällöin viestiä asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi. 

 

POSITIIVISEN KASVATUKSEN VERKKOKURSSIT

Seuraavat kurssit voit aloittaa milloin vain.

Kurssit aukeavat heti ja sinulla on ostopäivästä kuuden kuukauden (6 kk) aikaa suorittaa kurssien sisältö.

Verkkokurssi: Iltavilleydestä iltarauhaan lyhytkurssi

llat ovat monissa perheissä haastavia, mutta usein haasteet ovat ratkaistavissa ennakoivin ja positiivisen kasvatuksen keinoin. Tämä lyhytkurssi tarjoaa konkreettiset välineet iltarauhan varmistamiseksi.

Lyhytkurssi koostuu kolmesta 20 minuutin pituisesta videosta (myös äänitteenä ja tekstinä) sekä pdf-muotoisesta harjoituskirjasta.

Lyhytkurssi on auki ja pääset heti näkemään kaiken materiaalin!

Lyhytkurssin hinta 24,90 €

Verkkokurssi: Jo helpottaa! – alle kouluikäisen ratkaisupaketti

Pois jäähytuolita ja irti nurkasta! Nyt ratkaistaan asiat yhteydessä ja yhdessä. Tämä 10 osainen ratkaisupaketti kertoo parhaimmat tavat ratkaista alle kouluikäisten ei toivottu käytös. Esimerkkitapauksia ja ratkaisuja muun muassa siirtymiseen, pukemiseen, nukkumaan menemiseen, lyömiseen, sylkemiseen, valehtelemiseen ja muuhun ei toivottuun käyttäytymiseen.

Non-stop kurssi. Voit aloittaa kurssin milloin vaan ja edetä omaan tahtiin.

Kurssin hinta 39 €

Verkkokurssi: Sisarusriidoista sisarusrauhaan apupaketti

Sisarusriidoista sisarusrauhaan on 10 osainen sähköinen materiaalipaketti sisarusten yhteyden vahvistamiseksi. Jokaiseen osaan kuuluu teksti, jonka voi kuunnella myös audiona. Tämän lisäksi teemaan liittyvä havainnekuva asian sisäistämiseksi sekä kaksi teemaan liittyvää harjoitusta, yksi aikuisille ja yksi lapsille.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan. Voit aloittaa milloin vain!

Kurssin hinta 39 €

Verkkokurssi: Ilo olla yhdessä! – positiivisen kasvatuksen menetelmäkurssi

Positiivisen kasvatuksen kuuden viikon menetelmäkurssi, jossa positiivisen psykologian, positiivisen pedagogiikan ja positiivisen kasvatuksen perusteet ja harjoitukset lasten kasvatuksen tueksi.

Menetelmäkurssin hinta on 119 € (sis. alv 24%)

Verkkokurssi: Iloa joka päivään! – positiivisen kasvatuksen menetelmäkurssi plus+

Kuuden osion syventävä kurssi positiiviseen kasvatukseen menetelmäkurssin käyneille. Plus kurssille ilmoittaudutaan ja se avautuu samaan tahtiin menetelmäkurssin osioiden kanssa. Tällä kurssi astutaan vielä syvemmälle positiivisen kasvatuksen teorioihin ja kuinka tuoda ne käytäntöön. Kurssilla paljon materiaalia ja harjoituksia, joita tehdä yhdessä lasten kanssa tai antaa isommille lapsille itsenäisesti tehtäväksi.

HINTA

Kurssin hinta 69 € (sis. alv 24%)

Ilo olla yhdessä! – positiivisen kasvatuksen menetelmäkurssi ja Iloa joka päivään! – menetelmäkurssi plus+ – kurssipaketti

Positiivisen kasvatuksen kurssipaketti, jossa kaksiverroin tietoa positiivisesta kasvatuksesta ja runsaasti enemmän harjoituksia.

Kurssipaketti 149 €

Räjähdysvaara! – kurssipaketti (Räjähdysvaara 2.0 ja Räjähdysvaara plus+ kurssit)

Tämä kurssipaketti sisältää

Räjähdysvaara 2.0! – lapsen ja aikuisen tunnetaidot, itsesäätely ja itsemyötätunto syksy 2023 verkkokurssin sekä Räjähdysvaara plus+! – entistä syvemmälle tunnetaitoihin, itsesäätelyn ja itsemyötätunnon taitoihin

Kurssipaketin hinta 129 €

Verkkokurssi: Räjähdysvaara plus+! – entistä syvemmälle tunnetaitoihin, itsesäätelyn ja itsemyötätunnon taitoihin

HUOM! Tämä jatkokurssi, joka edellyttää Räjähdysvaara 2.0! – lapsen ja aikuisen tunnetaito- ja itsesäätelykurssin käymistä (tai aiempaa versiota). Voit hankkia kurssit myös yhdessä pakettihintaan. Hinta tulee esiin, kun lisäät molemmat kurssit ostoskoriin. Peruskurssi löytyy täältä.

Kurssin hinta 69 €

Verkkokurssi: Räjähdysvaara 2.0! – lapsen ja aikuisen tunnetaidot, itsesäätely ja itsemyötätunto

Tällä neljän osion kurssilla käydään läpi tunnetaitojen kymmenen porrasta sekä itsesäätelyn kehittymisen vaiheet ja askeleet. Miten tunnetaitoja voi opetella aikuisena ja miten opettaa lapselle? Mitkä asiat vaikuttavat tunteiden ja käyttäytymisen säätelyyn? Miten voi tukea lapsen itsesäätelyn kehittymistä ja opettaa tunteiden sekä käyttäytymisen säätelyä? Käydään läpi aikuisen itsesäätelyä ja kuinka pitää omista voimavaroista niin että oma sytytyslanka säilyy mahdollisimman pitkänä. Tällä kurssilla käydään läpi laaja-alaisesti itsesäätelyn eri puolia ja vaikutusta aivan aivotasolta käyttäytymiseen asti.

Kurssin hinta 99 €