Usein kysytyt kysymykset

Ihanaa, että olet kiinnostunut Positiivisesta Kasvatuksesta! 🩷 Olemme koonneet yhteen usein kysyttyjä kysymyksiä, jotta löytäisit nopeasti tarvitsemasi tiedot.  

Tutustu ensin tähän listaukseen, ja jos et löydä etsimääsi vastausta, olethan ystävällisesti yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi – autamme mielellämme! 

Kurssilaiselle

Miten voin ilmoittautua kurssille tai ostaa tuotteen?

Kun löydät itsellesi sopivan kurssin tai tuotteen, lisää se ostoskoriin. Jos sinulla on käytössä alennuskoodi, syötä tiedot “kuponki” – kohtaan ja päivitä hinta. Valitse sitten itsellesi sopiva maksutapa. 

Ilmoittautuessasi saat kolme viestiä (näitä ei valittettavasti saa sidottua yhdeksi). Tilauksen vastaanotosta, tilauksen valmistumisesta ja tunnukset verkkokurssipohjalle. Jos näitä ei kuulu, kannattaa tarkistaa myös roskaposti. Jos tunnukset ei jostain syystä saavu, saat ne uudestaan laittamalla tilauksessa käyttämäsi s-postin salasanan palautus kohtaan: https://kasvatusneuvoja.fi/oma-tili/lost-password/ 

Työnantajani maksaisi kurssin, miten ilmoittaudun niin, että lasku menee työnantajalle?

Maksaessasi kurssin valitse kassalla työnantaja maksaa – vaihtoehto ja täytä työntantajan tiedot (verkkolaskutus tai sähköposti) sille varattuun tilaan. Näin pääset ilmoittautumaan kurssille veloituksetta. Huomioi, että tilaus menee aluksi käsittelyssä tilaan (saat tästä sähköpostin) ja kun työntantajan tiedot ovat tarkistettu, saat ilmoituksen tilauksen valmistumisesta sähköpostilla.

Työnantajalle 

Haluaisimme työpaikan kaikille työntekijöille pääsyn kurssille?

Hienoa! Yhdessä oppiminen on hauskaa ja tasa-arvoista, kun kaikilla työntekijöillä on pääsy samaan tietoon. Voitte hankkia työpaikalle useamman osallistujan kattavan kurssilisenssin. Pyydä tarjous asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi.

Verkkokurssialustan käyttö

Kuinka käyttää verkkokurssialustaa?

Kurssit, webinaarit ja e-tuotteet löydät helppokäyttöiseltä Learndash alustalla, johon kirjaudutaan kasvatusneuvoja.fi sivuilta oman tilin kautta(https://kasvatusneuvoja.fi/oma-tili/). Voit kirjautua sinne millä laitteella tahansa, jossa on internetyhteys, kuten matkapuhelin, tabletti tai tietokone. Sinun ei tarvitse ladata mitään ylimääräisiä sovelluksia, vaan voit käydä kurssia läpi pelkästään kirjautumisen kautta. Alustalla voit seurata kurssilla edistymistäsi ja jatkaa helposti siitä, mihin edellisellä kerralla jäit.