Usein kysytyt kysymykset

Miten voin ilmoittautua kurssille tai ostaa tuotteen?

Kun löydät itsellesi sopivan kurssin tai tuotteen lisää sei ostoskoriin. Jos sinulla on käytössä alennuskoodi tai lahjakortti, syötä tiedot “kuponki” – kohtaan ja päivitä hinta. Valitse sitten itsellesi sopiva maksutapa.

Ilmoittautuessasi saat kolme viestiä (näitä ei valittettavasti saa sidottua yhdeksi). Tilauksen vastaanotosta, tilauksen valmistumisesta ja tunnukset verkkokurssipohjalle. Jos näitä ei kuulu, kannattaa tarkistaa myös roskaposti. Jos tunnukset ei jostain syystä saavu, saat ne uudestaan laittamalla tilauksessa käyttämäsi s-postin salasanan palautus kohtaan: https://kasvatusneuvoja.fi/oma-tili/lost-password/

Huomioithan, että osa kursseista tarjolla vain tiettyinä aloitusaikoina. Nonstop-paketit saatavilla koko ajan.

En ole ikinä ollut verkkokurssilla, miten osaan käyttää kurssialustaa?

Kurssi on rakennettu hyvin helppokäyttöiselle learndash pohjalle. Kurssialusta on suomenkielinen ja jokaisen kurssin alusta löytyy ohjeet kurssialustan käyttöön. Kurssin aloituskirjeessä on myös tarkemmat ohjeet aloitukseen.

Jos jotain kysymyksiä tai ongelmia kuitenkin ilmenee, niin saat apua asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi tai soittamalla kurssilaisten pulmapuhelimeen.

Työnantajani maksaisi kurssin, miten ilmoittaudun niin, että lasku menee työnantajalle?

Valitse maksaessasi työnantaja maksaa – vaihtoehto ja täytä työntantajan tiedot (verkkolaskutus tai sähköposti) sille varattuun tilaan.

Haluaisimme työpaikan kaikille työntekijöille pääsyn kurssille?

Voit ostaa laajemman lisenssin kurssin sisältöön ja materiaaleihin, jolloin kaikki työntekijänne pääsevät käymään kurssin. Pyydä tarjous työyhteisöllenne laittamalla viestiä asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi.

Olen hävittänyt tunnukset?

Jos tunnuksesi häviävät, voit tilata ne uudestaan sivulla  https://kasvatusneuvoja.fi/oma-tili/lost-password/. Syötä tilauksen yhteydessä käyttämäsi sähköposti ja tunnukset tulevat sähköpostiisi uudestaan.

Miten kauan materiaaleilla on käyttöaikaa?

Kurssit ovat käytettävissäsi vuodesta – kolmeen vuoteen riippuen kurssista. Yksilöllinen tieto löytyy jokaisen kurssin omalta sivulta. Materiaalipaketit voi ladata omalle koneelle ja ovat käytettävissä rajattomasti.

Haluaisin ostaa kurssin lahjaksi lapseni opettajalle, miten toimin?

Voit ostaa suoraan lahjakortin tietylle kurssille tai sitten ostaa avoimen lahjakortin. Lahjakortit ovat arvoltaan 20, 50 tai 100 euroa. Lahjakortti toimitetaan tilaajalle 24h sisällä, kuitenkin mahdollisimman nopeasti. Voit lisätietoihin laittaa vapaamuotoisen tervehdyksen tai saajan ja antajan nimet. Lisäämme ne lahjakorttiin.

En pääse kirjautumaan sisään tunnuksilla tai kirjautumiskohta ei aukea?

Kokeile seuraavia asioita. 

a) Kokeile toisella selaimella tai päivitä nykyinen selain.
b) Nollaa sivuhistoria
c) Salli evästeet
d) Yritä hetken päästä uudestaan

Jos mikään näistä ei toimi, ota yhteyttä asiakaspalvelu@positiivinenkasvatus.fi

Muu kysymys?

Ota yhteyttä asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi.