Haluaisitko oppia lisää positiivisesta kasvatuksesta?

Tulla positiivisen kasvatuksen mestariksi?

Tällä kuuden osion verkkokurssilla pääset vielä syvemmälle positiivisen kasvatuksen oppeihin ja saat paljon tietoa, välineitä ja materiaalia lapsen hyvinvoinnin tukemiseen. Kurssien aiheet ovat videoina, teksteinä ja audiona. Voit siis valita itsellesi mieluisen tavan opiskella.

HUOM! Kyseessä jatkokurssi. Kurssille ilmoittautuminen edellyttää Ilo olla yhdessä! – positiivisen kasvatuksen menetelmäkurssin suorittamista. Voit myös opiskella samaan aikaan menetelmäkurssin kanssa. 

Kurssin jälkeen 

✅ ymmärrät paremmin positiivisen kasvatuksen teoriat ja toimintatavat
✅ sinulla on välineet lapsen tarpeiden tunnistamiseen ja niihin vastaamiseen
✅ pystyt joka päiväisillä valinnoilla vahvistamaan omaa ja lapsen hyvinvointia.
✅ osaat vahvistaa lapsen itsetuntoa ja itsemyötätuntoa
✅ saat enemmän varmuutta toimia positiivisena kasvattajan kotona ja työssä
✅ osaat ratkaista ongelmatilanteita runsaan työkalupakin avulla
✅ sinulla positiivisen kasvatuksen harjoituksia kaikenikäisille lapsille ja aikuisille

Osio 1: Positiivinen kasvatus osana jokaista päivää

Ensimmäisessä osiossa käymme läpi sitä miten arjen ja työn kasvatustilanteissa käytämme positiivista kasvatusta. Mihin tilanteisiin voimme yhdistää taitojen oppimisen, jotta ne ovat sujuvana osana arkea. Parhaimmillaan positiivinen kasvatus rakentuu osaksi arkipäivän tilanteita, eikä esimerkiksi hyvinvointitaidoissa tarvita erillisiä opetustuokiota ellei niitä halua itse toteuttaa. 

Osio 2: Positiivisen kasvatuksen pilarit osana omaa kasvatustyyliä

Me jokainen toteutamme positiivista kasvatusta osana omaa arvomaailmaa, oppimiamme taitoja ja aiempia tietoja. Tässä osiossa liitämme pilarit omaan kasvatustyyliin arjessa ja työssä kohtaamiemme tilanteiden kautta. 

Osio 3: Hyvinvointitaidot arjen tukena

Hyvinvointitaitojen opettelun tulisi olla helppoa ja tukea arkea, eikä olla ylimääräinen kuormittava osa. Tässä osiossa käymme läpi tilanteita ja kuinka liittää positiivisen kasvatuksen 

Osio 4: Lapsen käyttäytymisen syvempi ymmärtäminen 

Mitä paremmin ymmärrämme lapsen käyttäytymistä, sitä helpommin pääsemme tilanteen ratkaisuun. Voimme auttaa lasta ja tukea häntä kasvussaan. Menemme kohti syvempää ymmärrystä TaTuTo (tarve-tunne-toiminta) työkalun avulla.

Osio 5: Käyttäytymisen juurisyihin vastaaminen positiivisen kasvatuksen ratkaisuin

Paras ratkaisu vastaa lapsen käyttäytymisen syihin. Esimerkkitilanteiden avulla voimme löytää oikeat ratkaisut käsillä olevaan tilanteeseen. Opimme myös seuraamaan ratkaisujen toimivuutta ja käsittelemään ratkaisuprosessia, jotta se tukee lapsen kasvua myös tilanteen ratkaisun jälkeen.

Osio 6: Aikuisen positiivinen kasvu

Yhtä tärkeää kuin lasten positiivinen kasvatus on aikuisten positiivinen kasvu. Viimeisessä osiossa paneudumme oman kasvun tukemiseen ja taitoihin, joilla kasvatuksen lisäksi pidämme huolta omasta kasvupolusta. Näin kasvamme ja kasvatamme käsi kädessä.

 

 

Bonusmateriaali

Tällä kurssilla bonusmateriaalina on kolme (3) lautapeliä, jotka vahvistavat yhteyttä, hyvinvointitaitoja sekä auttaa sinut tuntemaan lapsen ja hänelle sopivat ratkaisutavat.

 

Kenelle? 

Tämä sopii kaikille kasvattajille, jotka haluavat vahvistaa omaa tietämystä positiivisen psykologian mukaisista hyvinvointitaidoista.

❤️ Vanhemmille
❤️ Isovanhemmille
❤️ Varhaiskasvattajille
❤️ Opettajille
❤️ Rehtoreille
❤️ Koulukuraattoreille
❤️ Koulupsykologeille
❤️ Kerho-ohjaajille
❤️ Perhetyöntekijöille
❤️ Sosiaalityöntekijöille
❤️ Harrastusohjaajille
ja kaikille, jotka elämässään kohtaavat lapsia

Kurssi järjestetään helppokäyttöisellä Learndash alustalla, johon kirjaudutaan kasvatusneuvoja.fi sivuilta oman tilin kautta. Voit kirjautua sinne millä laitteella tahansa, jossa on internetyhteys, kuten matkapuhelin, tabletti tai tietokone. Sinun ei tarvitse ladata mitään ylimääräisiä sovelluksia, vaan voit käydä kurssia läpi pelkästään kirjautumisen kautta. Alustalla voit seurata edistymistäsi ja jatkaa helposti siitä, mihin edellisellä kerralla jäit.

Voit kuitenkin edetä oman aikataulun mukaisesti. Käyttöaikaa kurssin materiaaleille on 1 vuosi (12 kk). Jos et siis pysty etenemään kurssilla aikataulun mukaisesti, voit palata jatkamaan koska vain kahden vuoden aikana.

Olen sinun tukenasi koko kurssin ajan. Saat minut kiinni monin eri tavoin ja voit kysyä kaikkea kurssiin ja kasvatukseen liittyvää sähköpostilla, soittaa pulmapuhelimeen soittoaikoina tai laittaa viestiä Facebookin tai Instagramin kautta.

Kurssin suorituksesta saa todistuksen!

AIKATAULU

IImoittautuminen aukeaa torstaina 17.8.2023 ja sulkeutuu sunnuntaina 10.9.2023

HINTA

Hinta yksistään 69 €

Etuhintaan* 49 € torstaihin 31.8.2023 asti

*Etuhinta voimassa vain rajatun ajan eikä sitä myönnetä jälkikäteen

Ostettavissa yhdessä menetelmäkurssin kanssa. Hinta menetelmäkurssin kanssa 159 €

*Etuhintaan menetelmä ja menetelmäplus+ 109 € torstaihin 31.8.2023 asti

Huom! Verkkokurssit ovat tarkoitettu yhden henkilön käyttöön.

Yhdistykset, koulut, kaupungit ja muut julkishallinnolliset tahot voivat olla yhteydessä asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi isomman käyttäjäryhmän lisenssin hankkimiseksi.

Tarkemmat toimitusehdot luettavissa täältä.

Useimmin kysytyt kysymykset ja vastaukset luettavissa täältä.

Kaikissa kysymyksissä käänny puoleeni asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi tai soita 045 144 03 82 (arkisin 9-15).