Koulutuswebinaari: Turvassa teini-iän myrskyissä – nuoren positiivinen kasvatus ja hyvinvoinnin vahvistus

29,90  sis. alv 24%

Varasto loppu

Aika: Tiistaina 4.6.2024 kello 17.30 -19.30
Paikka: Zoom – webinaari
Hinta: 29,90 € (sis. alv 24 %)

Osasto:

Aika: Tiistaina 4.6.2024 kello 17.30 -19.30
Paikka: Zoom - webinaari
Hinta: 29,90 € (sis. alv 24 %)

Voi aivomyrskyt sentään! Teini-iässä räiskyy ja roihuaa. Tämä on osa itsenäiseksi kasvua ja aivojen uudistumista, mutta myös usein haastavaa niin lapselle itselleen kuin aikuiselle. Miten sitten auttaa teini-ikäistä kasvumyrskyissä? Meidän aikuisten tärkeys ei vähene, vaikka lapsi kasvaa ja vertaiset tulevat tärkeäksi osaksi elämää.

Myrskyävät otsalohkot tarvitsevat aikuisen turvasatamaksi ja ohjaajaksi. Rakkauden osoittaminen ja rajojen vetäminen sekä yhteinen ongelmanratkaisu on yhtä tärkeää kuin aiemmin, vaikka läsnäolon hetkiä on mahdollisesti vähemmän.

Webinaarin sisältö

  • Teini-iän haasteet
  • Aivojen kasvu ja kehitys teini-iässä
  • Turvasatamana toimiminen nuorelle
  • Nuoren positiivinen kasvatus ja hyvinvoinnin vahvistus

Webinaarin jälkeen osallistuja osaa ymmärtää nuoren kohtaamia haasteita ja muutoksia kehossa sekä mielessä. Hän osaa ohjata nuorta positiivisen kasvatuksen keinoin ja vahvistaa lapsen hyvinvointia.

Kenelle?

Webinaari on sopiva kaikille nuorten vanhemmille ja nuorten parissa työskenteleville ammattikasvattajille.

Materiaali

Osallistujat saavat webinaarin lisäksi webinaarissa käytetyt diat sekä pdf-muotoisena nuoruuden turvasatama- vihkon, johon koottu webinaarin pääkohdat ja aihetta tukevia harjoituksia.

Webinaarin tiedot löytyvät kasvatusneuvoja.fi sivujen oman tilin kautta. Löydät sieltä käyttöohjeet zoomin käyttöön sekä webinaarilinkin.

Tallenne

Webinaari tallennetaan ja se on katsottavissa myös 3 kk ajan jälkikäteen. Linkki tallenteeseen tulee samaan omille sivuille webinaaria seuraavana päivänä.

Jos et pääse paikalle webinaariin, voit katsoa tallenteen jälkikäteen. Webinaariin rajattu määrä paikkoja, eikä tallenne tule erikseen myyntiin. Kannattaa siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi mukaan kyseisenä ajankohtana. Paikkoja rajoitettu määrä.

Huom! Webinaari yhden ihmisen käyttöön. Jos haluat webinaarin katsottavaksi esimerkiksi koko päiväkodin tai koulun henkilökunnalle, ota yhteyttä asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi

Kouluttaja Tiia Trogen

Kouluttajana toimii positiivisen kasvatuksen asiantuntija Tiia Trogen. Tio, TM, positive psychology practitioner, kasvatuskouluttaja, tietokirjailija, lasten tunne- ja tietoisuustaito-ohjaaja sekä hengityskouluohjaaja (psykofyysinen hengitysterapia). Tiia on kehittänyt Ilo olla yhdessä! - positiivisen kasvatuksen menetelmän ja kirjoittanut aiheesta viisi kirjaa. Hänellä on takanaan pitkä ura eri ikäisten lasten parissa ja hän on kahden lapsen äiti.

 

 

 

ESITTELYVIDEO