Koulutuswebinaari: Kehotietoinen tunnekasvatus – kehotietoisuus lapsen ja aikuisen tunnetaitojen tukena

29,90  sis. alv 24%

Varasto loppu

Kahden tunnin koulutuswebinaari, johon liittyy pdf – muotoinen materiaalipaketti

Aika: Keskiviikkona 10.5.2023 kello 17.30 -19.30 (Tallenne katsottavissa 3 kk jälkikäteen)

Osasto:

Aika: Keskiviikkona 10.5.2023 kello 17.30 -19.30
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen päättyy 8.5.2023 kello 23.59 tai aiemmin, jos webinaarin paikat täyttyvät sitä ennen. Webinaarissa paikkoja rajoitettu määrä.
Paikka: Zoom - webinaari
Hinta: 29,90 € (sisältää webinaarin ja tallenteen käytön 3 kk, diat sekä pdf-muotoisen harjoitusvihkon)

Levottomuutta kehossa tai levoton lapsi? Tunteiden havaitsemisen vaikeuksia? Tunteiden käsittelyä ajatuksin? Kaipaatko välineitä tunteiden säätelyn keholliseen tukemiseen?

Webinaarissa käydään läpi tunnetaitoja kehon ja kehotietoisuuden näkökulmasta. Usein jäämme pään tasolle tunteiden käsittelyssä. Nimeämme tunteita ja keskustelemme lasten kanssa tunteista. Silloin jäämme tunnetaidoissa kuitenkin puoleen väliin. Tunteet ovat kehollisia ja niitä tulisi käsitellä myös kehon tasolla. Tunteita tulisi käsitellä kokemuksellisuuden kautta keholle sopivilla keinoilla. Tarvitsemme itsellemme ja lapsille sopivia konkreettisia välineitä tunteiden kohtaamisen ja säätelyn tueksi.

Webinaarissa käsitellään seuraavia asioita:

  • Miten tunteet syntyvät ja miten ne vaikuttavat kehoon
  • Mitä kehossa tapahtuu päivän aikana
  • Millä keinoin voimme tukea kehon ja mielen yhteyttä
  • Miten voimme ennakoivin keinoin rauhoittaa kehoamme
  • Millä konkreettisilla kehon keinoilla voimme auttaa itseämme ja lasta tunteiden säätelyssä

Webinaarin jälkeen osallistuja ymmärtää kehotietoisuuden käsitteen ja tunteiden käsittelemisen kehon näkökulmasta. Hänellä on välineitä tunteiden keholliseen käsittelyyn. Hänellä on kehollisia keinoja, joita voi opettaa myös lapselle ja näin tukea lapsen tunteiden säätelykykyä.

Webinaarissa voi esittää myös omia kysymyksiä ja niitä voi lähettää myös etukäteen asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi. Muista merkitä viestiin, mitä webinaaria kysymys koskee.

Osallistujat saavat webinaarin lisäksi webinaarissa käytetyt diat sekä pdf-muotoisena teemaan liittyvän - vihkon, johon koottu webinaarin pääkohdat ja aihetta tukevia harjoituksia. Vihkon laajuus noin 10 sivua.

Osallistujat saavat 3 päivää ennen webinaaria linkin sekä käyttöohjeet zoomin käyttöön. Linkki tallenteeseen lähetetään seuraavana päivänä sähköpostilla. Muista aina tarkistaa myös roskaposti.

Webinaari tallennetaan ja se on katsottavissa myös 3 kk ajan jälkikäteen. Jos et pääse paikalle webinaariin, voit katsoa tallenteen jälkikäteen. Webinaariin rajattu määrä paikkoja, eikä tallenne tule erikseen myyntiin. Kannattaa siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi mukaan kyseisenä ajankohtana. Paikkoja rajoitettu määrä.

Huom! Webinaari yhden ihmisen käyttöön. Jos haluat webinaarin katsottavaksi esimerkiksi koko työyhteisölle tai vanhempainryhmälle, ota yhteyttä asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi

Kouluttajana Tiia Trogen, Tio, TM, positive psychology practitioner, kasvatuskouluttaja, tietokirjailija, lasten tunne- ja tietoisuustaito-ohjaaja sekä hengityskouluohjaaja. Tiia on kehittänyt Ilo olla yhdessä! - positiivisen kasvatuksen menetelmän ja kirjoittanut aiheesta neljä kirjaa. Hän on toiminut lasten kanssa yli 20 vuotta ja on kahden lapsen äiti.