Haluaisitko yksilöllistä ohjausta? Kaipaatko keskustelua ja ratkaisujen pohtimista yhdessä? Tarjoan matalan kynnyksen keskusteluapua kasvatuskysymysten käsittelyyn.

Tarjoan käyttöösi yli 20 vuoden työkokemuksen lasten kanssa, positiivisen kasvatuksen asiantuntijuuden sekä lempeän myötätuntoisen kohtaamistavan.

Tapaamiset toteutetaan etänä zoomin kautta. Tapaamiset ovat suljettuja ja vain meidän kahden välisiä. Voit osallistua mistä vain. Vanhemmat voivat osallistua myös yhdessä.

Yhden tapaamisen pituus 60 minuuttia. Parhaiten tapaamisajan saa varattua arkisin 8-16 välillä, mutta tarjoan myös rajatusti ilta ja viikonloppu aikoja.

Tapaamisiin ei ole varauskalenteria. Aloita ottamalla yhteyttä tiia@positiivinenkasvatus.fi. Kartoitetaan tilanne ja sovitaan tilanteeseen sopivat tapaamismäärät ja -ajat.

Voimme käsitellä esimerkiksi seuraavanlaisia tilanteita

  • Lapsen haastava käytös
  • Elämänmuutokset: vanhempien ero, muutto, sisaruksen syntymä
  • Vanhemmuuden tunteet ja tunnetaidot
  • Ammatilliset kysymykset, ongelmatilanteet ryhmässä, työilmapiiri, työmotivaatio

Olen toiminut perheiden ja ammattikasvattajien tukena jo usean vuoden ajan. Positiivisen kasvatuksen asiantuntijana minulle on tärkeää viedä myötätuntoista ja ratkaisukeskeistä kasvatustapaa niin koteihin kuin ammattilaisten pariin. Välineinä käytän muun muassa positiivisen psykologian, ratkaisukeskeisen terapian sekä skeematerapian (tunnelukkoterapia) keinoja.

Katsoin tilanteita niin ennakoinnin kuin pitkäaikaisten ratkaisujen näkökulmasta. Lapsien ja kasvattajien hyvinvointi on minulle sydämen asia ja teen töitä joka päivä näiden edistämiseksi. Minua ohjaavat Marianne Williamsonin viisaat sanat: ”Ei ole toista yhtä mullistavaa tapaa pelastaa maailma kuin muuttaa tapaamme kasvattaa lapsia.”

Löydät minusta enemmän tietoa kouluttajat osiosta.

Tarjolla on yksittäisiä käyntejä sekä tapaamispaketteja. Tapaamiskerrat maksetaan etukäteen.

1 tapaamiskerta 75 € (sis. alv 24 %)

Joskus yksi kerta riittää! Yksi tapaamiskerta riittää yksittäisen tilanteen tai ongelman tarkasteluun ja eri ratkaisuvaihtoehtojen miettimiseen. Se voi antaa myös vahvistusta jo käytettäville toimintatavoille.

3 tapaamiskertaa 200 € (sis. alv 24 %)

Kolmella kerralla voimme käsitellä useampaa aihetta ja seurata myös tilanteen kehittymistä.

5 tapaamiskertaa 300 € (sis. alv 24 %)

Viidellä kerralla saamme kokonaiskuvan tilanteesta, voimme kokeilla eri ratkaisuja ja seurata niiden toimivuutta.

⭐⭐⭐⭐⭐ Joskus tilanteet ratkeavat nopeammin kuin ajatteli. Ostaessasi useamman tapaamiskerran voit säästää osan tapaamisista käytettäväksi myöhemmin.

SAATUJA PALAUTTEITA

 

“Tiialla on erityinen kyky kohdata niin aikuiset kuin lapset avoimuudella, lämmöllä ja rakkaudella. Minulle tuli heti ensi tapaamisella turvallinen tunne siitä, että voin kaunistelematta kertoa kaikki huoleni ja ajatukseni. Sain Tiian avulla ratkaistua tilanteen, joka oli rasittanut meidän perhettä jo kauan.”

Kolmen lapsen äiti -85

 

 

“Jos olisin tiennyt, miten helposti tilanne voisi ratketa, olisin sopinut tapaamisen jo aikoja sitten. Meillä riitti tässä tilanteessa yksi kerta. Tulevaisuudessa en aio käyttää tuntikausia tilanteen pohtimiseen yksin, vaan varaan heti ajan, jos siltä tuntuu. Kiitos!” – Lastentarhanopettaja ja kahden lapsen äiti

 

 

“Lapsuuteni oli turvaton ja koin suurta epävarmuutta esikoisen synnyttyä. Keskustelut auttoivat minua pohtimaan omaa vanhemmuuttani ja sain varmuutta vanhempana olemiseen. Kasvatusneuvoja käynnit auttoivat minua toimimaan vanhempana lapsen turvan luojana. Voin nyt toimia eri tavalla enkä toista sitä, mitä lapsuudessani tapahtui.” – Ensi kertaa vanhempana