Aloita lukuvuosi paremmin voimin ja säilö kesän voimavarat kestämään pitkälle.

Sisältö: 

Haluaisitko voida työssäsi paremmin? Haluaisitko perjantain sijaan odottaa maanantaita? Työviikon alussa mennä innolla töihin ja viikon aikana nauttia työtehtävistä, iloita onnistumisista ja pitää palauttavia mikrohetkiä? Haluaisitko, että sinulla olisi vielä töiden jälkeenkin energiaa harrastaa ja viettää aikaa ystävien sekä perheen parissa?

Tähän vastaus on positiivinen psykologia. Sen avulla voit päästä työnimuun ja voida paremmin. Positiivisen psykologian harjoitusten avulla voit nostaa työhyvinvointia, lisätä työn merkityksellisyyttä, vahvistaa stressiresilienssiä ja käyttää luonteenvahvuuksia työssäsi. Kaikkien näiden ansioista voit työssäsi paremmin.

Koulutuksen aikana opimme myös aivojen jaksamisesta ja palautumisesta, mikrotauoista sekä aivojen huoltamisesta läpi työuran. Koulutus tarjoaa paljon välineitä oman työn tuunaamiseen ja työnimun lisäämiseen. Työn imulla on pitkä-aikainen positiivinen vaikutus työntekijän hyvinvointiin, terveyteen ja perhe-elämään.

Aika: Päivä on pituudeltaan 9 – 16 ja se toteutetaan zoomissa. 

Päivän aikataulu:

9 -12 Positiivisen psykologian kukoistuksen kehys apuna työssä

12-13 Lounastauko

13 – 16 Aivojen hyvinvointi ja jaksaminen 

Materiaali: Osallistujat saavat koulutuspäivän ja diojen lisäksi myös sähköisenä Kohti työnimua! – tehtävävihkon (30 sivua), jossa paljon vinkkejä ja harjoituksia työhyvinvoinnin ylläpitoon sekä tulostettavat mikrotauko kortit, joissa yli 50 erilaista taukovaihtoehtoa.

Hinta: Koulutuspäivän hinta elokuussa 2021 79 € (sis. alv) per osallistuja (norm. 129 €), joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Koulutuspäivä vaihtoehdot ovat maanantai 9.8.2021, lauantai 21.8.2021 ja tiistai 31.8.2021.

Muista lukea ennen ilmoittautumista osallistumis- ja peruutusehdot.

Koulutuspäivien minimi osallistujamäärä on 6 osallistujaa. Jos osallistujia on alle tämän määrän, järjestäjällä on oikeus perua koulutus ja rahat palautetaan peruutuksen jälkeen osallistujille ensi tilassa.

Kurssin kouluttajana Tio, TM, PPP, kasvatuskirjailija Tiia Trogen.

Olen tehnyt töitä 13-vuotiaasta alkaen ja työuraa on kertynyt yli 25 vuotta. Tänä aikana olen kerran uupunut täysin, joten tiedän omakohtaisesti, mitä työelämä vaatii. Olen vuosien varrella kerännyt työkalupakkia työhyvinvoinnin tueksi.  kehollisia kuin mielen harjoituksia. Näiden avulla olen itse jaksanut paremmin ja nyt myös vuosia opettanut muille. Tule sinäkin kuulemaan parhaat keinot pitää huolta työhyvinvoinnistasi.”

Vieraileva kouluttaja iltapäivän osiossa Lh, ft Tiina Rantanen

Työura terveydenhuoltoalalla on opettanut paljon. Kiinnostus hyvinvointiin syttyi jo nuorena. Haluan kehittää jatkuvasti itseäni ja olen suorittanut erilaisia kursseja. Kehon hyvinvoinnin lisäksi minua kiinnostaa mielen ja aivojen hyvinvointi sekä uneen, ravitsemukseen ja stressinhallintaan liittyvät asiat. Olen perehtynyt näihin asioihin jotta voin auttaa juuri sinua saavuttamaan omat tavoitteesi omaan hyvinvointiisi liittyen.”

Palautteita aiemmista koulutuksista: 

Yleisarvosana koulutuksesta, keskiarvo 4,75/5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Opetusmateriaalit, keskiarvo 4,9/5 ⭐⭐⭐⭐⭐

” Aiheet ja asiat kerrottiin helposti ymmärrettävästi. Hyviä vertaiskuvia käyttäen. Juuri oikeaan aikaan sai tilaisuuden osallistua tähän koulutukseen.”

”Erittäin selkeä esitys. Hyviä vinkkejä vietäväksi työyhteisöön.”

”Kouluttajasta huokui ihmisläheisyys. Ihanan energinen tapa esittää asiat.”

”Nyt odotan innolla laajempaa koulutusta positiivisesta psykologiasta – tämä antoi hyvät eväät! ”

”Tiedät, mistä puhut!”

”Tarttuva positiivisuus!”

” Yleensä lopputulos on hyvä, kun kouluttaja on innostunut aidosti asiasta. Ja sinä olit. Kiitos!”

Tietosuojaselosteen löydät täältä: Tietosuojaseloste