Verkkotyöpaja: Vasta vanhemmaksi – positiivinen odotus ja uuden elämän alku verkkotyöpaja

35,00  sis. alv 24%

Varasto loppu

Kolmen tunnin verkkotyöpaja, johon liittyy pdf – muotoinen materiaalipaketti

Osasto:

❤️ Ensimmäistä kertaa vanhemmaksi tuleminen voi olla yllätys tai pitkän odotuksen tulos. Siihen liittyy aina paljon tunteita ja usein myös epävarmuutta, kysymyksiä ja pohdintoja. Palaamme usein odotuksen aikana mielessämme omaan lapsuuteen ja mietimme omaa vanhemmaksi kasvamista.

👶 Positiivisen kasvatuksen matka alkaa jo odotusaikana ja voit monin tavoin vahvistaa sinun ja syntyvän lapsen hyvinvointia jo odotuksen aikana. Työpaja antaa eväitä niin odotusaikaan kuin ensimmäisiin vuosiin.

✨ Työpaja on kokemuksellinen ja tässä pääpaino on yhdessä tekemisessä. Pääset mukaan mistä tahansa nettiyhteyden päästä ja voit tehdä harjoituksia oman kotisi rauhassa. Saat kolme tuntia oman vanhemmaksi kasvamisen pohtimiseen, teemme yhdessä hyvinvointia vahvistavia harjoituksia ja luomme suuntaviivoja oman ja lapsen hyvinvoinnin tueksi.

Päivä: Sunnuntai 21.5.2023
Aika: kello 12 - 15
Paikka: Zoom, verkkotyöpaja (ei tallenneta)

Kenelle: Esikoista odottaville tai juuri vanhemmiksi tulleille

Hinta:  35 € (sisältää iltapäivän sekä pdf-tiedoston, jossa harjoituksia oman odotuksen ja lapsen varhaisten vuosien tueksi sekä osa iltapäivän harjoituksista myös kotona kuunneltavina äänitteinä)

Ryhmäkoko: Työpajaan otetaan maksimissaan 20 osallistujaa

Ilmoittautuminen sitova. Lue täältä tarkemmat toimitus- ja peruutusehdot.

Ilmoittautuneet saavat 3 päivää ennen työpajaa linkin työpajaan sekä tarkemmat tiedot iltapäivän kulusta.

Kouluttajana Tiia Trogen, Tio, TM, positive psychology practitioner, kasvatuskouluttaja, tietokirjailija, lasten tunne- ja tietoisuustaito-ohjaaja sekä hengityskouluohjaaja. Tiia on kehittänyt Ilo olla yhdessä! - positiivisen kasvatuksen menetelmän ja kirjoittanut aiheesta neljä kirjaa. Hän on toiminut lasten kanssa yli 20 vuotta ja on kahden lapsen äiti.