Verkkotyöpaja: Turvaa ja rakkautta – kasvattaja lapsen turvasatamana verkkotyöpaja

35,00  sis. alv 24%

Varasto loppu

Kolmen tunnin verkkotyöpaja, johon liittyy pdf – muotoinen materiaalipaketti

❤️ Turvan tunne on toinen meidän biologisista perustarpeista ja se vaikuttaa niin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuin tunnesäätelyyn. Vahvistamalla lapsen turvan tunnetta, voimme vahvistaa lapsen hyvinvointia ja samalla annamme hänelle välineitä, joiden avulla hän voi itse vaikuttaa turvan tunteeseen.

🌪️ Epävarmat ajat ovat vaikuttaneet myös lasten turvan tunteeseen, joten näille harjoituksille on suuri tarve kaikenikäisten lasten keskuudessa.

✨ Iltapäivän aikana teemme harjoituksia, jotka sopivat kaikenikäisille lapsille ja heidän kasvattajilleen. Käytämme turvan palauttamisen välineinä niin kehoa kuin mieltä. Käytämme turvan tunteen vahvistamiseen niin liikettä, aisteja kuin ajatuksien ohjaamista ja mielikuvien käyttöä. Aikuisen on tärkeä myös itse tehdä harjoituksia, jotta hänen turvan tunteensa voi olla lapsen turvan kivijalka.

🏠 Työpaja on toiminnallinen ja kokemuksellinen. Pääset mukaan mistä tahansa nettiyhteyden päästä ja voit tehdä harjoituksia oman kotisi rauhassa. Kolmen tunnin aikana opit turvan tunteen vaikutuksista, turvan tunteen lähtökohdista sekä miten vahvistaa omaa ja  lapsen turvan tunnetta.

Päivä: Sunnuntai 23.4.2023
Aika: kello 12 - 15
Paikka: Zoom, verkkotyöpaja (ei tallenneta)

Kenelle: Sopii vanhemmille kuin ammattikasvattajille.

Hinta:  35 € (sisältää iltapäivän sekä pdf-tiedoston, jossa harjoituksia oman ja lapsen turvan tunteen tueksi sekä osa iltapäivän harjoituksista myös kotona kuunneltavina äänitteinä)

Ryhmäkoko: Työpajaan otetaan maksimissaan 20 osallistujaa

Ilmoittautuminen sitova. Lue täältä tarkemmat toimitus- ja peruutusehdot.

Ilmoittautuneet saavat 3 päivää ennen työpajaa linkin työpajaan sekä tarkemmat tiedot iltapäivän kulusta.

Kouluttajana Tiia Trogen, Tio, TM, positive psychology practitioner, kasvatuskouluttaja, tietokirjailija, lasten tunne- ja tietoisuustaito-ohjaaja sekä hengityskouluohjaaja. Tiia on kehittänyt Ilo olla yhdessä! - positiivisen kasvatuksen menetelmän ja kirjoittanut aiheesta neljä kirjaa. Hän on toiminut lasten kanssa yli 20 vuotta ja on kahden lapsen äiti.