Verkkotyöpaja: Rauhallinen rakkauskasvattaja – kasvattajan itsesäätelyn ja itsemyötätunnon verkkotyöpaja

35,00  sis. alv 24%

Varasto loppu

Kolmen tunnin verkkotyöpaja, johon liittyy pdf – muotoinen materiaalipaketti

Osasto:

❤️ Mitä jos antaisit yhden iltapäivän itsellesi ja oman kehosi rauhoittamiseen? Hoitaisit itseäsi ja samalla saisit välineitä arjen itsesäätelyyn sekä itsemyötätuntoon.

🌪️ Kannamme usein monia kuormia niin mielessä kuin kehossa. Kuormat koostuvat muun muassa vaikeista tunteista ja huoliajatuksia. Ne vaikuttavat mielialaan, olotilaan ja vaikeuttavat tunnesäätelyä.

✨ Iltapäivän aikana käsittelemme emotionaalista kuormitusta ja sen purkamista. Arjen itsemyötätunnon taitojen lisäämistä. Teemme monia tunne- ja itsemyötätuntoharjoituksia, joita voit lisätä helposti arkeesi ja työhön.

🏠 Työpaja on kokemuksellinen ja tässä pääpaino on yhdessä tekemisessä. Pääset mukaan mistä tahansa nettiyhteyden päästä ja voit tehdä harjoituksia oman kotisi rauhassa. Saat kolme tuntia oman kehosi rauhoittamiseen, tunnekuorman purkamiseen ja itsesi huoltamiseen.

Päivä: Sunnuntai 7.5.2023
Aika: kello 12 - 15
Paikka: Zoom, verkkotyöpaja (ei tallenneta)

Kenelle: Sopii vanhemmille kuin ammattikasvattajille.

Hinta:  35 € (sisältää iltapäivän sekä pdf-tiedoston, jossa harjoituksia oman itsesäätelyn ja itsemyötätunnon tueksi sekä osa iltapäivän harjoituksista myös kotona kuunneltavina äänitteinä)

Ryhmäkoko: Työpajaan otetaan maksimissaan 20 osallistujaa

Ilmoittautuminen sitova. Lue täältä tarkemmat toimitus- ja peruutusehdot.

Ilmoittautuneet saavat 3 päivää ennen työpajaa linkin työpajaan sekä tarkemmat tiedot iltapäivän kulusta.

Kouluttajana Tiia Trogen, Tio, TM, positive psychology practitioner, kasvatuskouluttaja, tietokirjailija, lasten tunne- ja tietoisuustaito-ohjaaja sekä hengityskouluohjaaja. Tiia on kehittänyt Ilo olla yhdessä! - positiivisen kasvatuksen menetelmän ja kirjoittanut aiheesta neljä kirjaa. Hän on toiminut lasten kanssa yli 20 vuotta ja on kahden lapsen äiti.