fbpx

UUTUUS! Rauhallinen rakkauskasvattaja – kasvattajan itsemyötätunnon ja itsesäätelyn iltapäivä (verkossa) sunnuntaina 26.9.2021

39,00  sis. alv 24%

Kasvattajan itsemyötätunnon iltapäivä verkossa

12 varastossa

Osasto:

Aika: Sunnuntaina 26.9.2021 kello 14 - 17

Tuntuuko, että pinna kiristyy helposti ja sinulta tuntuu loppuvan keinot säädellä tunteitasi?

Tuntuuko, että joudut pinnistelemään, että et räjähtäisi?

Haluaisitko enemmän välineitä omien tunteiden tunnistamiseen ja säätelyyn?

Haluaisitko varmuutta ja rauhaa vaikeisiin tilanteisiin?

Mitä jos antaisit yhden iltapäivän itsellesi ja oman hermostosi rauhoittamiseen.? Hoitaisit itseäsi ja samalla saisit välineitä arjen itsesäätelyyn. 

Iltapäivän aikana käydään aikuisen itsesäätelyn rakennuspalikat sekä teemme monia tunne- ja itsesäätelyharjoituksia, joita voit lisätä helposti arkeesi ja työhön. 

Kenelle: Sopii vanhemmille kuin ammattikasvattajille.

Hinta:  39 € (sisältää iltapäivän koutlutuksen sekä sen jälkeen toimitettavan pdf-tiedoston, jossa harjoituksia oman itsesäätelyn tueksi.)

Ryhmäkoko: Yhteen päivään otetaan maksimissaan 12 osallistujaa.

(Tämä toistuva koulutus. Muut osallistumisen vaihtoehdot 22.8. tai 7.11. tai 21.11. Löydät eri päivien ilmoittautumiset koulutuspäivät ja ryhmät sivulta.)

Muistathan lukea ennen ilmoittautumista toimitus- ja peruutusehdot.

Kurssin kouluttaja on Tio, TM, PPP, lasten tunne- ja tietoisuustaito ohjaaja ja kasvatuskirjailija Tiia Trogen.

"Itsesäätely ei ole aina ollut vahvuuteni. Temperamenttini eikä menneisyyteni ole tukenut sen kehittymistä. Onneksi olen löytänyt vuosien varrella eri koulutuksista paljon apuna itsesäätelyn tueksi, jotta voin kutsua itseäni tänä päivänä rauhalliseksi rakkauskasvattajaksi.  Niin sanotut lehmän hermot eivät ole tulleet syntyjään, mutta harjoituksen kautta itsesäätely kehittyy ja vahvistuu. Nyt haluan tarjota näitä oppimiani hengitys-, tietoisuustaito-,     itsemyötätunto-,  tunnetaito- ja elämäntaitoharjoituksia myös muiden itsesäätelyn tueksi."