fbpx

Turva, tunne ja tietoisuus – kehomieli, hengitys ja läsnäolo maanantai 11.10.2021 klo 13 – 16

20 varastossa

79,00  sis. alv 24%

Ilo olla ryhmässä! – positiivisen kasvatuksen koulutusiltapäivät ammattikasvattajille

Lähde kehittämään omaa ammattitaitoasi!

Tänä syksynä tarjolla neljä erilaista koulutusiltapäivää, joiden avulla voit vahvistaa omia positiivisen kasvattajan taitoja.

Maanantai 11.10.2021 klo 13 – 16 Turva, tunne ja tietoisuus – kehomieli, hengitys ja läsnäolo

Kenelle: Sopii varhaiskasvatuksen työntekijöille, alakouluikäisten opettajille, iltapäiväkerhon ohjaajille, sosiaalityöntekijöille tai muille asiasta kiinnostuneille.

Materiaali: Koulutuspäivän osallistujat saavat koulutuspäivän ja diojen lisäksi osioon liittyvän sähköisen harjoituspaketin. Harjoituspaketteja on kahta erilaista. Alle kouluikäisille ja alakouluikäisille. Jokaiseen osioon kuuluu oma paketti.

Huom! Voit valita joko varhaiskasvatukseen sopivan harjoituspaketin tai alakoulun harjoituspaketin.

LOKAKUU

Turva, tunne ja tietoisuus – kehomieli, hengitys ja läsnäolo

Psykologinen turvallisuus on lapsen oppimisen ja kehityksen pohja. Ilman sitä lapsen on vaikea luottaa aikuiseen Turvan tunne on myös avain oppimiseen ja hyvään hengitykseen. Ilman turvan tunnetta, meidän voi olla vaikeaa olla läsnä, hengityksemme on ylivirittynyttä ja tämä vaikuttaa muun muassa keskittymiseen ja vuorovaikutukseen. Kun osaamme vahvistaa lapsen turvan tunnetta, ohjata hyvään hengitykseen ja vahvistaa lapsen kehon ja mielen yhteyttä, on tällä suuri vaikutus lapsen käyttäytymiseen, keskittymiseen, oppimiseen ja hyvinvointiin. Nämä kaikki asiat ovat myös tunnetaitojen opettelun kivijalka. Ilman yhteyttä omaan kehoon ja tunteisiin on esimerkiksi mahdoton säädellä omia tunteita.

Koulutuspäivän jälkeen kasvattaja tuntee psykologisen turvallisuuden rakennuspalikat, hyvän hengityksen osa-alueet ja miten tukea lapsen oikeanlaista hengitystä sekä tietää miten lisätä lapsen läsnäoloa sekä tietoisuutta itsestään, omista tunteista ja ajatuksista. 

Tämä on yksi osio neliosaisesta Ilo olla ryhmässä! – positiivisen kasvatuksen koulutuspäivät ammattikasvattajille. Löydät muut osiot täältä.

Maanantai 30.8.2021 klo 13-16 Kasvatusta kukoistuksen kehällä – lapsen hyvinvointitaidot

Maanantai 27.9.2021  klo 13 – 16 Rauhaa ja keskittymiskykyä – lapsen itsesäätelyn kehittyminen ja tukeminen

Maanantai 15.11.2021 klo 13 – 16 Yhdessä ratkaisuun – kuinka puuttua lapsen ei-toivottuun käyttäytymiseen? – ryhmässä

Ilmoittautuminen ja hinta: Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan. Jos ilmoittaudut useampaan kerralla, saat koulutuspäivät edullisempaan hintaan. Yksi osio 79 €, kaksi osiota 129 €, kolme osiota 189 € ja neljä osiota 249 €.

Todistus: Koulutuspäivistä saa halutessaan todistuksen.

Kouluttaja on Tio, TM, PPP, LTTO kasvatuskirjailija Tiia Trogen. 

Mitä enemmän tiedämme, sitä enemmän meillä on ratkaisuja ongelmatilanteiden ratkaisuun ja hyvinvoinnin tukemiseen. On tärkeää, että syvennämme tietotaitoamme ja koulutamme itseämme jatkuvasti. Näin voimme varmistaa, että toimimme parhaimmalla tavalla lapsen tukena. Itse koulutan itseäni koko ajan enemmän, jotta voisin tarjota kasvattajille parhaimman ja uusimman tutkitun tiedon lapsen kasvusta ja kehityksestä.”

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Turva, tunne ja tietoisuus – kehomieli, hengitys ja läsnäolo maanantai 11.10.2021 klo 13 – 16”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *