fbpx
Ennakkohinta!

Positiivisen kasvatuksen seinäkalenteri 2022

19,90  sis. alv 24%

Suositulle seinäkalenterille jatkoa! Positiivisen kasvatuksen toiminnallinen seinäkalenteri 2022 tarjoaa jokaiselle kuukaudelle mietittävää ja tehtävää. Vuoden aikana käydään läpi 12 positiivista kasvatusta tukevaa teemaa ja saadaan neuvoja niiden toteuttamiseen omassa kasvatuksessa. Iloa joka päivään! Suomessa suunniteltu ja painettu. 🇫🇮

Osasto:

⭐Joulun etuviikoilla kalenteri 19,90 € (tarjous voimassa 1.12.-7.12.)⭐

Positiivisen kasvatuksen seinäkalenteri tarjoaa iloa vuoden jokaiseen päivään!

Seinäkalenterista saa tukea ja muistutusta positiivisen kasvatuksen toteuttamiseen vuoden jokaisena päivänä. Jokaisella kuukaudella on oma teemansa, josta kerrotaan lyhyesti kuukaudenkuvan info osiossa. Saat siis käytännöllisyyttä ja tietoa samassa paketissa. Toiminnallinen seinäkalenteri on jokaisen kasvattajan paras apuväline vuoteen 2022. Sen avulla positiivisen kasvatuksen tavat siirtyvät arkeen sopivassa tahdissa ja helposti.  

Aloittaessani positiivisen kasvatuksen toteuttamisen lapsiryhmissä ja kotona tarvitsin visuaalisia muistutuksia uusista tavoista. Minulla oli post it lappuja, joissa luki "huomaa hyvä", kännykän taustakuvassa luonteenvahvuuksia ja työpöydällä tunnesanoja. Halusin tehdä tuotteita, jotka auttavat helposti arjessa lisäämään positiivisen kasvatuksen taitoja. Ensimmäisenä mieleeni tuli seinäkalenteri. Seinällä se on koko ajan näkyvillä ja muistuttamassa positiivisen kasvatuksen tärkeydestä.

Nyt samassa paketissa käytännölllistä, kaunista ja kasvattavaa. ❤️

❤️ 12 kuukautta eri positiivisen kasvatuksen teemoilla. Vuonna 2022 aiheina: Tavoitteiden tammikuu, huomion helmikuu, minäkuvan maaliskuu, hassuttelun huhtikuu, tyytyväisyyden toukokuu, kiitollisuuden kesäkuu, hyväksynnän heinäkuu, ehdottoman rakkauden elokuu, syiden syyskuu, läsnäolon lokakuu, myötätunnon marraskuu ja jatkuvan kasvun joulukuu

🖋️ Teemaan liittyvät laadukkaat kuvat ja aiheeseen johdatteleva infoteksti

Esimerkiksi ehdottoman rakkauden elokuu johdattelee aiheeseen näin.

"Ehdottomassa rakkaudessa ei sananmukaisesti ole ehtoja. Rakastamme omasta halustamme, emmekä odota vastarakkautta. Haluamme toisen parasta ja se on kaikkein tärkein asia. Ehdottomassa rakkaudessa hyväksymme toisen sellaisena kuin hän on, emme yritä muuttaa häntä. Hyväksymme hänet virheineen ja vikoineen. Rakastavassa kasvatuksessa opetamme, ohjaamme ja autamme lasta kasvamaan täyteen potentiaaliinsa."

🇫🇮 Kalenterista löytyvät viikkojen ja päivien numerot, liputuspäivät, yleisimmät pyhäpäivät sekä suomalaiset nimipäivät. (Nimipäivät © Helsingin yliopisto)

❇️ Kalenterikoko A4, avattuna A3. Painettu kestävälle ja paksulle paperille. Metallikierresidonta.

💑 Kalenteri sopii

❤️Vanhemmille
❤️ Isovanhemmille
❤️ Varhaiskasvattajille
❤️ Opettajille
❤️ Rehtoreille
❤️ Koulukuraattoreille
❤️ Koulupsykologeille
❤️ Kerho-ohjaajille
❤️ Perhetyöntekijöille
❤️ Sosiaalityöntekijöille
❤️ Harrastusohjaajille
❤️ ja kaikille, jotka elämässään kohtaavat lapsia

Vinkki! Voit myös vuoden jälkeen leikata kuvat ohjeineen talteen ja laittaa kokonaisuuden muistutukseksi seinälle. Kalenterista on iloa pidemmäksi aikaa.

Hinta 24,90 €

⭐Joulun etuviikoilla kalenteri 19,90 € (tarjous voimassa 1.12.-7.12.)⭐

⭐ Nyt myös postikulut 0 € (norm. 4,90 €) ⭐

Toimitus Suomeen matkahuollon xxs-pakettina. Lue tarkemmat toimitusehdot täältä.

🇫🇮 Kalenteri on suunniteltu ja painettu Suomessa. Kalenterin taitto ja kuvitukset Anna Kuparinen. Paino AM Digipaino.

👍 Ostamalla tämän tuotteen, tuet samalla suomalaista yrittäjyyttä!

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Positiivisen kasvatuksen seinäkalenteri 2022”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *