fbpx

Rauhaa ja keskittymiskykyä – lapsen itsesäätelyn kehittyminen ja tukeminen maanantai 27.9.2021 klo 13 – 16

20 varastossa

79,00  sis. alv 24%

Ilo olla ryhmässä! – positiivisen kasvatuksen koulutusiltapäivät ammattikasvattajille

Lähde kehittämään omaa ammattitaitoasi!

Tänä syksynä tarjolla neljä erilaista koulutusiltapäivää, joiden avulla voit vahvistaa omia positiivisen kasvattajan taitoja.

Maanantai 27.9.2021  klo 13 - 16 Rauhaa ja keskittymiskykyä - lapsen itsesäätelyn kehittyminen ja tukeminen

Jokaiseen osioon otetaan maksimissaan 20 osallistujaa.

Kenelle: Sopii varhaiskasvatuksen työntekijöille, alakouluikäisten opettajille, iltapäiväkerhon ohjaajille, sosiaalityöntekijöille tai muille asiasta kiinnostuneille.

Materiaali: Koulutuspäivän osallistujat saavat koulutuspäivän ja diojen lisäksi osioon liittyvän sähköisen harjoituspaketin. Harjoituspaketteja on kahta erilaista. Alle kouluikäisille ja alakouluikäisille. Jokaiseen osioon kuuluu oma paketti.

Huom! Voit valita joko varhaiskasvatukseen sopivan harjoituspaketin tai alakoulun harjoituspaketin.

SYYSKUU

Rauhaa ja keskittymiskykyä! - lapsen itsesäätelyn kehittyminen ja tukeminen

Itsesäätelytaidot ja niiden vahvistaminen ovat tärkeä osa lapsen kehitystä. Itsesäätely on noussut vielä tärkeämmäksi elämäntaidoksi viime vuosina ja sen tärkeys on havaittu useissa tutkimuksissa. Itsesäätelyn kehittymisen ymmärtäminen auttaa kasvattajaa toimimaan lapsen parhaaksi ja tukemaan häntä siinä kehityksen vaiheessa, jossa hän on. Itsesäätely ei kehity kaikilla lapsilla samaan aikaan, vaan kehitykseen vaikuttavia tekijöitä on useita. Näiden ymmärtäminen auttaa kasvattajaa määrittämään lapsen tason ja miettimään juuri hänelle sopivat itsesäätelyn harjoitukset.

Koulutuspäivän jälkeen osallistuja tuntee itsesäätelyn kehittymisen vauvasta aikuiseksi. Osaa RULER - tunneälyn mallin askeleet ja niiden toteuttamisen lapsen kanssa. Tietää millä tavoin lapsen itsesäätelyn kehittymistä voi tukea ja mitkä asiat lisäävät tai vähentävät lapsen itsesäätelyä. Hänellä on myös erilaisia harjoituksia, joiden avulla tukea lapsen itsesäätelyn kehittymistä.

Tämä on yksi osio neliosaisesta Ilo olla ryhmässä! - positiivisen kasvatuksen koulutuspäivät ammattikasvattajille. Löydät muut osiot täältä.

Maanantai 30.8.2021 klo 13-16 Kasvatusta kukoistuksen kehällä - lapsen hyvinvointitaidot

Maanantai 11.10.2021 klo 13 - 16 Turva, tunne ja tietoisuus - kehomieli, hengitys ja läsnäolo

Maanantai 15.11.2021 klo 13 - 16 Yhdessä ratkaisuun - kuinka puuttua lapsen ei-toivottuun käyttäytymiseen? - ryhmässä

Ilmoittautuminen ja hinta: Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan. Jos ilmoittaudut useampaan kerralla, saat koulutuspäivät edullisempaan hintaan. Yksi osio 79 €, kaksi osiota 129 €, kolme osiota 189 € ja neljä osiota 249 €.

Todistus: Koulutuspäivistä saa halutessaan todistuksen.

Kouluttaja on Tio, TM, PPP, LTTO kasvatuskirjailija Tiia Trogen.

Mitä enemmän tiedämme, sitä enemmän meillä on ratkaisuja ongelmatilanteiden ratkaisuun ja hyvinvoinnin tukemiseen. On tärkeää, että syvennämme tietotaitoamme ja koulutamme itseämme jatkuvasti. Näin voimme varmistaa, että toimimme parhaimmalla tavalla lapsen tukena. Itse koulutan itseäni koko ajan enemmän, jotta voisin tarjota kasvattajille parhaimman ja uusimman tutkitun tiedon lapsen kasvusta ja kehityksestä.”

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rauhaa ja keskittymiskykyä – lapsen itsesäätelyn kehittyminen ja tukeminen maanantai 27.9.2021 klo 13 – 16”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *