fbpx

Positiivisen kasvatuksen toiminnallinen seinäkalenteri 2021

24,90  sis. alv 24%

Positiivisen kasvatuksen toiminnallinen seinäkalenteri 2021 tarjoaa jokaiselle kuukaudelle mietittävää ja tehtävää. Vuoden aikana käydään läpi 12 positiivista kasvatusta tukevaa teemaa ja saadaan neuvoja niiden toteuttamiseen omassa kasvatuksessa. Iloa joka päivään! Suomessa suunniteltu ja painettu. 🇫🇮

Osasto:

Positiivisen kasvatuksen toiminnallinen seinäkalenteri tarjoaa iloa vuoden jokaiseen päivään!

Seinäkalenterista saa tukea ja muistutusta positiivisen kasvatuksen toteuttamiseen vuoden jokaisena päivänä. Jokaisella kuukaudella on oma teemansa, josta kerrotaan lyhyesti kuukaudenkuvan info osiossa. Saat siis käytännöllisyyttä ja tietoa samassa paketissa. Toiminnallinen seinäkalenteri on jokaisen kasvattajan paras apuväline vuoteen 2021. Sen avulla positiivisen kasvatuksen tavat siirtyvät arkeen sopivassa tahdissa ja helposti.  

Aloittaessani positiivisen kasvatuksen toteuttamisen lapsiryhmissä ja kotona tarvitsin visuaalisia muistutuksia uusista tavoista. Minulla oli post it lappuja, joissa luki "huomaa hyvä", kännykän taustakuvassa luonteenvahvuuksia ja työpöydällä tunnesanoja. Halusin tehdä tuotteita, jotka auttavat helposti arjessa lisäämään positiivisen kasvatuksen taitoja. Ensimmäisenä mieleeni tuli seinäkalenteri. Seinällä se on koko ajan näkyvillä ja muistuttamassa positiivisen kasvatuksen tärkeydestä.

Nyt samassa paketissa käytännölllistä, kaunista ja kasvattavaa. ❤️

❤️ 12 kuukautta eri positiivisen kasvatuksen teemoilla. Vuonna 2021 aiheina: Turvan tammikuu, hellyyden helmikuu, myönteisyyden maaliskuu, hyvän itsetunnon huhtikuu, toipumiskyvyn toukokuu, kasvun asenteen kesäkuu, hengityksen heinäkuu, empatian elokuu, suhteiden syyskuu, leikillisyyden lokakuu, merkityksellisyyden marraskuu ja joutilaisuuden joulukuu

🖋️ Teemaan liittyvät laadukkaat kuvat ja aiheeseen johdatteleva infoteksti

Esimerkiksi turvan tammikuu johdattelee aiheeseen näin.

"Kasvattajan ja lapsen välinen yhteys rakentuu luottamuksen ja turvan varaan. Turvallisen kiintymyssuhteen rakentumiseen tarvitaan neljä asiaa. Aikuinen on läsnä. Hän luo turvalliset rajat ja saa lapsen tuntemaan olevansa turvassa. Hän viettää lapsen kanssa aikaa ja vastaa lapsen tarpeisiin, jotta lapsi tuntee tulevansa kuulluksi ja nähdyksi. Vastoinkäymisiä ja vaikeita tunteita kohdatessaan lapsi voi turvautua aikuiseen ja saada lohdutusta.

Tässä kuussa keskity yhteyden ja turvallisuuden tunteen vahvistamiseen sinun ja lapsen välille, näiden neljän ohjenuoran mukaan."

🇫🇮 Kalenterista löytyvät viikkojen ja päivien numerot, yleisimmät pyhäpäivät sekä suomalaiset nimipäivät. (Nimipäivät © Helsingin yliopisto)

❇️ Kalenterikoko A4, avattuna A3

💑 Kalenteri sopii

❤️Vanhemmille
❤️ Isovanhemmille
❤️ Varhaiskasvattajille
❤️ Opettajille
❤️ Rehtoreille
❤️ Koulukuraattoreille
❤️ Koulupsykologeille
❤️ Kerho-ohjaajille
❤️ Perhetyöntekijöille
❤️ Sosiaalityöntekijöille
❤️ Harrastusohjaajille
❤️ ja kaikille, jotka elämässään kohtaavat lapsia

✂️ Ensimmäisellä sivulla positiivisen kasvatuksen talo, jonka voit leikata lopuksi itsellesi talteen

Vinkki! Voit myös vuoden jälkeen leikata kuvat ohjeineen talteen ja laittaa kokonaisuuden muistutukseksi seinälle. Kalenterista on iloa pidemmäksi aikaa.

Kalenterin hinta 24,90 € + toimituskulut 2,90 €.

Toimitus Suomeen matkahuollon xxs-pakettina. Lue tarkemmat toimitusehdot täältä.

🇫🇮 Kalenteri on suunniteltu ja painettu Suomessa. Kalenterin taitto ja kuvitukset Anni-Julia Tuomisto | www.anni-julia.com. Painotalo T-print | www.t-print.fi

👍 Ostamalla tämän tuotteen, tuet samalla suomalaista yrittäjyyttä!

Käyttövinkkejä!

Haluan suunnitella tuotteita, joilla on käyttöä pitkään. Voit kuukauden jälkeen kehystää kuvan ja siihen liittyvät ohjeet ja laittaa ne näkyville tarvittavaan paikkaan. Esimerkiksi kasvun asenne koululaisen tueksi, hengitys rauhoittumispaikkaan ja positiivisen kasvatuksen talo työpöydälle.

Kalenteri on apuväline ja ilo myös pidemmäksi aikaa!

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Positiivisen kasvatuksen toiminnallinen seinäkalenteri 2021”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *