fbpx

Perhekalenteri (tehtäväkalenteri)

24,90  sis. alv 24%

Tämä perhekalenteri on sinulle, joka haluat lisätä koko perheen yhteyttä, arjen hyvinvointia ja jaksamista. Kalenterista löytyy 12 rapsutettavaa luukkua ja niihin liittyvät positiivisen kasvatuksen tehtävät. Perhekalenteri on suunniteltu ja painettu Suomessa. 🇫🇮

Osasto:

⛔ HUOM! Tämä ei ole vuosikalenteri, vaan jatkaa Love365 (https://love365.fi) parisuhdekalenteri ja intiimikalenteri linjaa. Sisältää 12 rapsuttettavaa luukkua ja sisältää 12 positiivisen kasvatuksen tehtävää. ⛔

Ennakkomyynnissä syyskuun 2020 ajan!

Luukku luukulta kohti koko perheen kukoistusta!

Tämä perhekalenteri on sinulle, joka haluat lisätä koko perheen yhteyttä, arjen hyvinvointia ja jaksamista. Kalenterista löytyy 12 harjoitusta, jotka ovat rakennettu positiivisen kasvatuksen pohjalle yhdessä asiantuntijan kanssa.

Kalenterin tavoitteena on lisätä perheenjäsenten välistä yhteyttä, jokaisen itsetuntemusta, lisätä voimavaroja ja syventää rakkautta. 

Raaputettavien luukkujen takaa löytyvät harjoitukset opettavat muun muassa tunne-taitoja, luonteenvahvuuksia, lisäävät kiitollisuutta sekä parantavat vuorovaikutusta. Luukuissa voi edetä täysin omaan tahtiin. Tarkoitus on, että kalenterin tutkiminen ja tehtävien tekeminen tuo kaikille iloa ja on yhteistä mukavaa puuhaa.

🎁 Kalenteri on mainio lahjaidea, josta jää lapselle tärkeä lapsuusajan muisto.

👦 👧 Suositusikä 3–7 vuotta.

🔁 12 rapsutettavaa luukkua, jotka johdattelevat 12 positiivisen kasvatuksen tehtävään. Värikkäät tehtäväsivut löytyvät kalenterin sisältä.

🍭 A4, nelivärinen, 16-sivuinen

Perhekalenteri ennakkomyynnissä syyskuun 2020 ajan hintaan 22 € sisältäen postikulut Suomen alueella (norm. 24,90 + postikulut).

🔔 HUOM! Perhekalenterien lähetys aloitetaan viikolla 42 ja ne toimitetaan asiakkaille tilausjärjestyksessä. 🔔

Tarkemmat toimitusehdot löytyvät täältä.

Perhekalenterin harjoitukset on tehnyt Positiivinen kasvatus kirjan kirjoittaja, Ilo olla yhdessä! - positiivisen kasvatusmenetelmän kehittäjä Tiia Trogen

Perhekalenterin on suunnitellut, toteuttanut ja painattanut Love365 -rakkauspuoti.

🇫🇮Kalenteri on suunniteltu ja painettu Suomessa.

www.love365.fi

Love365 -rakkauspuoti on suomalainen tuotantoyhtiö, jonka intohimona on rakkauden välittyminen ja välittäminen. Love365 haluaa omilla tuotteillaan tuoda rakkauden tekoja lähemmäs, konkreettisien kalentereiden avulla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Perhekalenteri (tehtäväkalenteri)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *