Lahjakortti kukoistuksen kesä 2020 – verkkokurssiin

49,00  sis. alv 24%

Ilo antaa iloa lahjaksi!

Haluaisitko jakaa hyvää? Lahjakortilla voit ilahduttaa vanhempaa, opettajaa, varhaiskasvattajaa, rehtoria tai muuta kasvattajaa. Lahjakortilla saaja voi osallistua maksuttomasti kukoistuksen kesä 2020 verkkokurssille. Kurssilla hän saa positiivisen psykologian työkaluja palautumiseen ja omien voimavarojen lisäämiseen.

Toimitusehdot

Lahjakortit luodaan yksilöllisesti, joten ne eivät saavu heti tilauksen jälkeen. Huomioithan tämän lahjakorttia ostaessa. Lahjakortit toimitetaan ostajan sähköpostiin 24h tunnin kuluessa. Kuitenkin mahdollisimman nopeasti. Lahjakortit saapuvat pdf-tiedostona, jonka voi lähettää edelleen lahjan saajalle tai tulostaa ja toimittaa lahjan saajalle.

Lahjakortit sisältävät yksilöllisen koodin, joka on kertakäyttöinen. Koodia ei voi käyttää useaan kertaan. Pidä huolta, että koodi ei joudu vääriin käsiin. Lahjakortti on tarkoitettu yhden henkilön käyttöön.

Positiivinen kasvu ja kasvatus Oy ei vastaa koodin häviämisistä tai väärinkäytöistä. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi ja sitä ei koske 7 vuorokauden tutustumisjakso kurssiin eikä 14vrk palautusoikeus kurssin alusta.

Kohdistetut lahjakortit toimivat vain siihen kirjattuun verkkokurssiin. Avoimet lahjakortit kaikkiin tuotteisiin.

Osasto:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lahjakortti kukoistuksen kesä 2020 – verkkokurssiin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *