Lahjakortti Ilo olla yhdessä! – verkkokurssiin

59,00  sis. alv 24%

Ilo antaa iloa lahjaksi!

Haluaisitko jakaa hyvää? Lahjakortilla voit ilahduttaa perhettä tai muuta kasvattajaa. Lahjakortilla saaja voi osallistua maksuttomasti Ilo olla yhdessä! – positiivisen kasvatuksen verkkokurssille. Kurssilla hän saa arvokasta tietoa kasvatuksesta, käytännön välineitä ja vinkkejä kasvatuksen toteuttamiseen.

Osta lahjakortti ja tuo iloa kasvatustyöhön!

Toimitusehdot

Lahjakortit luodaan yksilöllisesti, joten ne eivät saavu heti tilauksen jälkeen. Huomioithan tämän lahjakorttia ostaessa. Lahjakortit toimitetaan ostajan sähköpostiin 48h tunnin kuluessa. Kuitenkin mahdollisimman nopeasti. Lahjakortit saapuvat pdf-tiedostona, jonka voi lähettää edelleen lahjan saajalle tai tulostaa ja toimittaa lahjan saajalle.

Lahjakortit sisältävät yksilöllisen koodin, joka on kertakäyttöinen. Koodia ei voi käyttää useaan kertaan. Pidä huolta, että koodi ei joudu vääriin käsiin. Lahjakortti on tarkoitettu yhden henkilön käyttöön.

Positiivinen kasvu ja kasvatus Oy ei vastaa koodin häviämisistä tai väärinkäytöistä. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi ja sitä ei koske 7 vuorokauden tutustumisjakso kurssiin eikä 14vrk palautusoikeus kurssin alusta.

Lahjakortti toimii vain siihen kirjattuun verkkokurssiin.

Osasto:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lahjakortti Ilo olla yhdessä! – verkkokurssiin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *