fbpx

Kukoistuksen kesä

79,00  sis. alv 24%

Kukoistuksen kesä on ainutlaatuinen verkkokurssi, joka on rakennettu sinun palautumisesi tueksi juuri tässä hetkessä. Se tuo positiivisen psykologian kukoistuksen kehyksen työkalut sinun ulottuvillesi. Niiden avulla voit vahvistaa omaa jokapäiväistä mielen ja kehon hyvinvointia, optimismia, resilienssiä ja vapautua ylimääräisestä stressistä. Kurssi kestää kuusi viikkoa, jonka aikana käydään kukoistuksen kehyksen kehyksen osiot läpi. Jokaiseen viikkoon kuuluu pieni teoria, mutta pääpaino on harjoituksissa ja arjen vinkeissä.

Ilmoittautuminen avoinna positiivisen kasvatuksen karnevaaliviikon ajan 31.5.-6.6.2021

Hinta 39,50 € (norm. 79 €)

Nyt on sinun aikasi. Tule mukaan!

Osasto:

NYT ON SINUN AIKASI!

Onko kevät uuvuttanut ja vienyt voimat?
Onko ylivireystila ja stressi jäänyt päälle?
Tuntuuko, että on paljon to do-listalla, mutta on vaikea saada aloitetuksi?
Toivoisitko saavasi enemmän mielenrauhaa ja lepoa?
Haluaisitko olla energisempi?
Haluaisitko aloittaa kesällä joka viikon pienellä mielen piristysruiskeella?

Monet meistä tietävät, miten pitää huolta omasta kehosta. Kuinka liikunta ja ravitseva ruoka tekee hyvää kehollemme. Harvempi kuitenkin tietää yhtä paljon mielen hyvinvoinnista. Miten päästää irti huolitunteista? Miten kääntää pessimistiset ajatukset optimistisiksi? Miten rauhoitan ylivirittyneen kehon? Miten käytän vahvuuksiani arjen rikastamiseksi ja vastoinkäymisistä selviämiseksi? Miten muutan sisäisen lannistajan sisäiseksi kannustajaksi? 

Kukoistuksen kesän on tarkoitus antaa sinulle mielen työkaluja, joilla kulkea kohti kukoistusta. 

Kukoistus on emotionaalista, sosiaalista ja psykologista hyvinvointia.  Kun kukoistat sinulla on myönteisten ja vaikeiden tunteiden sopiva balanssi, sinulla on merkityksellisiä ihmissuhteita, tunnet vahvuutesi ja selviät vastoinkäymisistä. Olet tyytyväinen ja voit hyvin.

Jos mietit, että nyt ei yhtään jaksaisi opetella uusia asioita, niin ei huolta. Tämä kurssi on 90 prosenttisesti eripituisia harjoituksia. Jokaisessa viikossa on aluksi pieni teoriosuus (teksti/audio), joka avaa harjoitusten taustaa ja hyötyä.Tärkeintä on kuitenkin se, että sinä saat välineitä palautumiseen, voimavarojen lisäämiseen ja hyvinvoinnin tueksi.

Kaikki harjoitukset eivät vie hyvinvointiin. "Ole positiivisempi" on sama kun joku joku sanoisi sinulle, että "liiku enemmän". Se ei kerro mitään millä tavalla, mitä harjoituksia tulisi tehdä tai millaisia tavoitteita mielen hyvinvoinnille tulisi asettaa. Se on yhtä tyhjän kanssa kun istuisi taksiin ja sanoisi, aja pohjoiseen. Hyvin sattumanvaraista pääseekö koskaan sinne, mihin haluaisi.

Positiivisen psykologian välineillä ja harjoituksilla, voimme kuitenkin päättää mihin haluamme vaikuttaa, mitkä ovat hyvinvoinnin ja mielenkunnon tavoitteet sekä millaisia harjoituksia päätämme tehdä. Nämä eivät siis ole mitään iskulauseita tai yleisiä fraaseja, vaan oikeita mielen työkaluja.

Voit harjoituksista valita omaan elämäntilanteeseesi sopivat. Heti harjoituksen alussa näet minkäpituisesta harjoituksesta on kyse. Harjoitukset on jaettu alle 5 minuutin harjoituksiin, alle 15 minuutin ja alle 30 minuutin harjoituksiin. Jokaisen viikon harjoituspakista löytyy eripituisia harjoituksia. Aivan muutaman minuutin mikrotauoista puolen tunnin kirjoitus- ja mielikuvaharjoituksiin. Ota yksi tai käy läpi kaikki viikon harjoitukset. Harjoituksia on monipuolisesti: Kuunneltavia audioita, katseltavia videoita, luettavia tekstejä ja printattavia harjoitussivuja.

 

VOIT VALITA NÄISTÄ MIELEN RESEPTEISTÄ OMAAN ARKEESI SOPIVAT. LUPAAN, ETTÄ JOKAISELLE LÖYTYY JOTAIN!

Tiia Trogen

Tiia Trogen

Positiivinen psykologia on ollut osa elämääni jo viimeiset viisi vuotta, mutta sen voiman ja hyödyn todistin omakohtaisesti tänä keväänä. Olen nuorena kärsinyt ahdistuksesta ja jopa paniikkihäiriöistä. Aivojeni hälytysjärjestelmä on aktiivinen ja jännitys vaikuttaa varsinkin yöuneeni. Olen saanut näihin paljon apua positiivisen psykologian harjoituksista. Niiden avulla olen vahvistanut resilienssiä ja saanut rutkasti välineitä hyvinvointini lisäämiseen.

 

Nyt haluan tarjota näitä välineitä myös sinulle. Tiedän, että aivan jokainen meistä kaipaa joskus arkeen ja omaan jaksamiseen työkaluja. Siksi haluan kutsua sinut mukaan kukoistuksen kesään!

Eikä sinun tarvitse luottaa vain minun sanaani positiivisen psykologian hyödyistä. Positiivista psykologiaa on tutkittu jo vuosikymmeniä ja sen teho todistettu useissa tutkimuksissa ympäri maailmaa. Olen pyytänyt mukaan myös rautaisen joukon positiivisen psykologian asiantuntijoita. He vierailevat kurssilla ja tuovat sinulle käyttöön myös omat harjoituksensa. Mukana ovat Reetta Yrttiaho, Miia Vauhkonen ja Susanna Posio. Heistä lisää sivun lopussa.

Tämä kevyt kesäkurssi on kestoltaan 6 viikkoa, mutta käyttöaikaa on kaksi vuotta. Voit siis edetä täysin omaan tahtiisi.

SISÄLTÖ

💮 VIIKKO 1: Myönteisyys

Tämän viikolla harjoituksien tarkoitus on auttaa sinua pääsemään irti huolitunteista, keskittymään hyvään, nostaa omaa kiitollisuutta ja ohjata mieltä myönteiseen. Tavoitteena keveämpi mieli, kyky säädellä omaa keskittymistä ja huomiota, korjata aivojen negatiivista vinoumaa ja lisätä resilienssiä.

💮 VIIKKO 2: Uppoutuneisuus

Tällä viikolla tutustutaan omiin vahvuuksiin, otetaan ne käyttöön arjen ja oman hyvinvoinnin tueksi. Tällä viikolla tehdään lisäksi mindfulness harjoituksia, etsitään ja lisätään flow-kokemuksia sekä vahvistetaan omia mielen taitoja.

💮 VIIKKO 3: Ihmissuhteet

Tällä viikolla keskitytään ihmissuhteiden voimaan. Harjoitusten kautta lisätään itsemyötätuntoa, rakkauden mikrohetkiä ja rakkaudellista vuorovaikutusta toisiin ihmisiin.

💮 VIIKKO 4: Merkitys

Tämän viikon harjoitukset auttavat löytämään ja lisäämään merkityksellisyyttä omassa elämässäsi. Tutustumme arvoihin ja merkityksellisyyden neljään pilariin eri harjoitusten kautta. Tehdään merkityksellisyyden kokemuksista voimavara elämäämme.

💮 VIIKKO 5: Aikaansaaminen

Tällä viikolla käymme läpi tavoitteitamme ja niiden saavuttamista. Kuinka ajatuksemme ja asenteemme elämään ja omaan oppimiseen vaikuttaa elämässä etenemiseen. Miten voimme vahvistaa arjen resilienssiämme, jotta jaksaisimme paremmin.

💮 VIIKKO 6: Elinvoimaisuus

Mieli vaikuttaa kehoon ja keho mieleen, siksi kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa on tärkeää myös kehon hyvinvointi.Tämän viikon harjoitukset johdattelevat ravinnon, liikunnan ja unen äärelle sekä tutkimaan stressin eri muotoja. Tueksi otamme tapojen muutoksen eri välineet.

POSITIIVISEN PSYKOLOGIAN TYÖKALUT OVAT

✨ Monipuolisia - Sopivat kaikenikäisille ja kaikista taustoista

✨ Helppokäyttöisiä - Et tarvitse pitkiä koulutuksia

✨ Nopeita - Voi ottaa samana päivänä käyttöön

✨ Eri pituisia - Sopivat kaikkien elämänvaiheeseen ja aikatauluun

✨ Vaihtelevia - et tylsisty samanlaisten harjoitusten takia

✨ Laaja-alaisia - voi tehdä myös yhdessä muiden kanssa, esimerkiksi perheenjäsenten tai ystävien ja näin parantaa kaikkien hyvinvointia

✨Pitkäikäisiä - voit käyttää samoja harjoituksia vuodesta toiseen

HINTA JA KÄYTTÖAIKA

🔖 Tämä kaikki nyt todella edulliseen hintaan vain 39,50 € (sis. alv) karnevaaliviikon ajan 31.5. - 6.6.2021. Normaalisti 79 €.

⏰ Kurssin käyttöaika on 2 vuotta (24kk), joten ei ole mikään kiire käydä läpi osioita. Voit siis ostaa kurssin myös itselle varastoon ja aloittaa vaikka vuoden päästä! ⏰

🔎 Paketti on rakennettu helppokäyttöiselle Learndash alustalle, joten vaikka et ikinä olisi käynyt verkkokurssia, osaat varmasti käyttää tätä. Tarvittaessa saat myös tukea verkkokurssin aloittamiseen ja siinä etenemiseen. 🔎

KOULUTTAJAT

Tiia TrogenPääkouluttajana toimii Tio, TM, kouluttaja, Positive Psychology Practitioner Tiia Trogen, joka on Positiivinen kasvu ja kasvatus Oy:n perustaja. Tiia on perustanut positiivinen kasvatuksen ja positiivisen kasvun sivut. Hän käy ympäri Suomea pitämässä positiivisen kasvatuksen sekä työnimun koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

 

 

VIERAILEVAT KOULUTTAJAT

Susanna Posio

❤️ KM, luokanopettaja, positive psychology practitioner, kouluttaja, luennoitsija Susanna Posio. Susanna pitää positiivisen psykologian koulutuksia yrityksille ja yhteisöille. Hän on opiskellut myös henkilöstöjohtamista, työhyvinvointia sekä työ- ja organisaatiopsykologiaa. Hän on luonut yhdessä Reetta Yrttiahon kanssa Kohti kukoistavaa koulua -koulutus/luentokokonaisuuden. Kohti kukoistavaa koulua on koulutusohjelma opettajien työhyvinvoinnin lisäämiseen.

 

 

Miia Vauhkonen

❤️ Liikunnanohjaaja (AMK), PilatesHealth -ohjaaja, Hypopressive (Level1) -ohjaaja, LCF LifeCoach, Positive Psychology Practitioner, sekä Mindfulness -ohjaaja Miia Vauhkonen. Miia on VauMii:n perustaja ja tarjoaa pilatesta äitiyden eri vaiheisiin, kaikille avoimia Pilates Health ja Hypopressive -kursseja, positiiviseen psykologian luentoja ja työpajoja yrityksille ja työyhteisöille, ratkaisukeskeistä valmennusta sekä yksilöille että ryhmille, sekä Erkaumaneuvontaa tukemaan synnytyksestä palautumista.

 

Reetta Yrttiaho

❤️ KM, luokanopettaja, sertifioitu valmentaja ja Positive Psychology Practitioner Reetta Yrttiaho. Reetta auttaa valmennuksissaan ihmisiä löytämään ja saavuttamaan elämänsä tavoitteet ja unelmat. Hän pitää positiivisen psykologian koulutuksia niin yrityksille kuin yhteisöille. Yhdessä Susanna Posion kanssa he käyvät pitämässä kohti kukoistavaa koulua - koulutuksia.

 

Lue kouluttajista lisää kouluttajat osiosta

❓Jäikö mieleen kysymyksiä? Usein kysyttyihin kysymyksiin löydät vastauksen UKK-osiosta tai voit laittaa sähköpostia asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi.❓

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kukoistuksen kesä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *