Koulutuswebinaari: Tunnesäätelyn abc – mitä on hyvä tunteiden säätely ja miten sinne päästään?

29,90  sis. alv 24%

Kahden tunnin koulutuswebinaari, johon liittyy pdf – muotoinen materiaalipaketti

Webinaari järjestetään 12.1.2023 (tallenne katsottavissa 3 kk ajan jälkikäteen)

Osasto:

Aika: Torstai 12.1.2023 kello 17.30 -19.30
Ilmoittautuminen: 10.1.2023 kello 23.59 asti tai siihen asti kun webinaarin paikat täynnä. Webinaarissa paikkoja rajattu määrä.
Paikka: Zoom - webinaari
Hinta: 29,90 € (sisältää webinaarin ja tallenteen käytön 3 kk, diat sekä pdf-muotoisen harjoitusvihkon)

Earlybird hinta 19,90 €, 2.1.-31.1.2023
Normaalihinta 29,90 € 1.2.2023 eteenpäin

Tuntuuko tunteiden säätely haastavalta? Tuntuuko lapsen tunnekuohujen sietäminen haastavalta? Haluaisitko tietää, miten vahvistaa sinun ja lapsen tunnesäätelyä?

Tämä koulutuswebinaari on tarkoitettu vanhemmille ja ammattikasvattajille. 

Webinaarissa käydään läpi tunnesäätelyn kehittyminen ja tunteiden säätelyyn vaikuttavat asiat. Käydään läpi tunnesäätelyä edistävät ja haastavat asiat sekä kuinka vahvistaa tunnesäätelyä. Tutustutaan konkreettisiin keinoihin säädellä tunteita sekä ennakoivasti lisätä tunnetasapainoa.

Webinaarissa käydään läpi

  • Tunnesäätelykykyyn vaikuttavat asiat
  • Tunnesäätelyn haasteet
  • Tunnesäätelyn vahvistaminen
  • tunnesäätelykeinojen lisääminen arkeen
  • tunnetasapainon vahvistaminen

Webinaarin jälkeen osallistuja tietää tunnesäätelyyn vaikuttavat asiat ja kuinka vahvistaa omaa tunnesäätelyä. Hänellä on keinoja parantaa omaa ja lapsen tunnesäätelyä sekä konkreettisia välineitä tunteiden säätelyyn.

Webinaarissa voi esittää myös omia kysymyksiä ja niitä voi lähettää myös etukäteen asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi. Muista merkitä viestiin, mitä webinaaria kysymys koskee.

Osallistujat saavat webinaarin lisäksi webinaarissa käytetyt diat sekä pdf-muotoisena teemaan liittyvän - vihkon, johon koottu webinaarin pääkohdat ja aihetta tukevia harjoituksia. Vihkon laajuus noin 10 sivua.

Osallistujat saavat 3 päivää ennen webinaaria linkin sekä käyttöohjeet zoomin käyttöön. Linkki tallenteeseen lähetetään seuraavana päivänä sähköpostilla. Muista aina tarkistaa myös roskaposti.

Webinaari tallennetaan ja se on katsottavissa myös 3 kk ajan jälkikäteen. Jos et pääse paikalle webinaariin, voit katsoa tallenteen jälkikäteen. Webinaariin rajattu määrä paikkoja, eikä tallenne tule erikseen myyntiin. Kannattaa siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi mukaan kyseisenä ajankohtana.

Huom! Webinaari yhden ihmisen käyttöön. Jos haluat webinaarin katsottavaksi isommalle ihmismäärälle, ota yhteyttä asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi

Kouluttajana Tiia Trogen, Tio, TM, positive psychology practitioner, kasvatuskouluttaja, tietokirjailija, lasten tunne- ja tietoisuustaito-ohjaaja sekä hengityskouluohjaaja. Tiia on kehittänyt Ilo olla yhdessä! - positiivisen kasvatuksen menetelmän ja kirjoittanut aiheesta neljä kirjaa. Hän on toiminut lasten kanssa yli 20 vuotta ja on kahden lapsen äiti.