fbpx

Koulutuswebinaari: Peli-iloa ja ruuturauhaa – lapsen pelaaminen ja sometaidot

24,90  sis. alv 24%

Kahden tunnin koulutuswebinaari, johon liittyy pdf – muotoinen materiaalipaketti

Osasto:

Aika: Keskiviikkona 12.10.2022 kello 17.30 -19.30
Ilmoittautuminen: 10.10.2022 kello 23.59 asti tai siihen asti kun webinaarin paikat täynnä, jos täyttyy ennen ilmoittautumisajan päättymistä
Paikka: Zoom - webinaari
Hinta: 24,90 € (sisältää webinaarin ja tallenteen käytön 3 kk, diat sekä pdf-muotoisen harjoitusvihkon)

Ruuturaivoa ja somekoukkuja? Tuntuuko, että lapsen silmät muuttuvat ruuduiksi ja peleistä irtaantuminen on vaikeaa? Haluaisitko keinoja ruutusäännöistä sopimiseen ja ruuduista irtaantumiseen?

Tämä koulutuswebinaari on tarkoitettu vanhemmille ja ammattikasvattajille. 

Pelaaminen ja some ovat arjen apuja sekä viihdettä, mutta myös haaste aivoille. Ne voivat koukuttaa ja aiheuttaa tunnekuohuja peliajan loputtua. Tarvitsemme ymmärrystä lapsen pelaamisesta ja somen käytöstä, jotta voimme opettaa hänelle tarvittavia taitoja sekä toimia yhteistyössä lapsen kanssa.

Webinaarissa käydään läpi

  • Pelaamisen ja somen käytön vaikutukset lapsen aivoihin
  • Pelaamisen ja somen hyödyt ja haitat
  • Yhteistyö ja sääntöjen luominen lapsen kanssa
  • Konfliktitilanteiden ratkaiseminen positiivisen kasvatuksen keinoin
  • Ruutujen käytössä ja somessa tarvittavat taidot

Webinaarin jälkeen osallistuja tuntee somen ja pelaamisen maailman. Hän pystyy tekemään yhteistyötä lapsen kanssa ruutujen käytöstä ja opettaa peli- ja somemaailmassa tarvittavia taitoja. Hänellä on keinoja ratkaista konfliktitilanteita ja toimia yhteistyössä lapsen kanssa.

Webinaarissa voi esittää myös omia kysymyksiä ja niitä voi lähettää myös etukäteen asiakaspalvelu@kasvatuneuvoja.fi. Muista merkitä viestiin, mitä webinaaria kysymys koskee.

Osallistujat saavat webinaarin lisäksi webinaarissa käytetyt diat sekä pdf-muotoisena peli-iloa ja ruuturauhaa - vihkon, johon koottu webinaarin pääkohdat ja aihetta tukevia harjoituksia.

Osallistujat saavat 3 päivää ennen webinaaria linkin sekä käyttöohjeet zoomin käyttöön. Linkki tallenteeseen lähetetään seuraavana päivänä sähköpostilla. Muista aina tarkistaa myös roskaposti.

Webinaari tallennetaan ja se on katsottavissa myös 3 kk ajan jälkikäteen. Jos et pääse paikalle webinaariin, voit katsoa tallenteen jälkikäteen. Webinaariin rajattu määrä paikkoja, eikä tallenne tule erikseen myyntiin. Kannattaa siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi mukaan kyseisenä ajankohtana.

Huom! Webinaari yhden ihmisen käyttöön. Jos haluat webinaarin katsottavaksi isommalle ihmismäärälle, ota yhteyttä asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi

Kouluttajana Tiia Trogen, Tio, TM, positive psychology practitioner, kasvatuskouluttaja, tietokirjailija, lasten tunne- ja tietoisuustaito-ohjaaja sekä hengityskouluohjaaja. Tiia on kehittänyt Ilo olla yhdessä! - positiivisen kasvatuksen menetelmän ja kirjoittanut aiheesta kaksi kirjaa. Hänellä on takanaan pitkä ura eri ikäisten lasten parissa ja hän on kahden lapsen äiti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Koulutuswebinaari: Peli-iloa ja ruuturauhaa – lapsen pelaaminen ja sometaidot”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *