Koulutuswebinaari: Nyt ratkeaa! – positiivisen kasvatuksen ratkaisut kouluun

29,90  sis. alv 24%

Varasto loppu

Kahden tunnin koulutuswebinaari, johon liittyy pdf – muotoinen materiaalipaketti

Webinaari järjestetään 15.3.2023 (tallenne katsottavissa 3 kk ajan jälkikäteen)

Osasto:

Aika: Keskiviikkona 15.3.2023 kello 17.30 -19.30
Ilmoittautuminen: 13.3.2023 kello 23.59 asti tai siihen asti kun webinaarin paikat täynnä. Webinaarissa paikkoja rajattu määrä.
Paikka: Zoom - webinaari
Hinta: 29,90 € (sisältää webinaarin ja tallenteen käytön 3 kk, diat sekä pdf-muotoisen harjoitusvihkon)

Haastavia tilanteita lapsen kanssa? Lapsen ei toivottu käyttäytyminen vaikeuttaa opiskelua? Oppiminen on hankalaa jatkuvien konfliktitilanteiden takia? Haluaisitko osata ratkaista tilanteet tavalla joka lisää lapsen tietoja ja taitoja? Haluaisitko tuntea monipuolisesti eri ratkaisuja?

Tämä koulutuswebinaari luokanopettajille, aineenopettajille, rehtoreille, koulukuraattoreille, kouluohjaajille, koulukasvattajille, iltapäiväkerho-ohjaajille, kouluikäisten kerho-ohjaajille ja muille asiasta kiinnostuneille.

Webinaarissa käydään läpi positiivisen kasvatuksen ratkaisumalli sekä useita eri ratkaisuja konfliktitilanteisiin.

Webinaarissa käydään läpi

  • positiivisen kasvatuksen ei-toivottuun käyttäytymiseen puuttumisen askeleet
  • ei toivotun käyttäytymisen takana olevien syiden selvittäminen
  • odotusten suhteuttaminen lapsen kehitys- ja ikätasoon sopivaksi
  • runsaasti eri ratkaisumalleja kaikenikäisten lasten kanssa käytettäväksi
  • koulussa ja luokassa kohdattavia esimerkkitilanteita ja niiden ratkaisuja

Webinaarin jälkeen osallistuja tunteen positiivisen kasvatuksen ratkaisumallin sekä useita erilaisia ratkaisutapoja. Hän pystyy kohtaamaan lapsen ei toivotun käyttäytymisen ratkaisukeskeisesti ja empaattisesti sekä päästä lapsen tieto ja taitoja lisäävään ratkaisuun.

Webinaarissa voi esittää myös omia kysymyksiä ja niitä voi lähettää myös etukäteen asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi. Muista merkitä viestiin, mitä webinaaria kysymys koskee.

Osallistujat saavat webinaarin lisäksi webinaarissa käytetyt diat sekä pdf-muotoisena teemaan liittyvän - vihkon, johon koottu webinaarin pääkohdat ja aihetta tukevia harjoituksia. Vihkon laajuus noin 10 sivua.

Osallistujat saavat 3 päivää ennen webinaaria linkin sekä käyttöohjeet zoomin käyttöön. Linkki tallenteeseen lähetetään seuraavana päivänä sähköpostilla. Muista aina tarkistaa myös roskaposti.

Webinaari tallennetaan ja se on katsottavissa myös 3 kk ajan jälkikäteen. Jos et pääse paikalle webinaariin, voit katsoa tallenteen jälkikäteen. Webinaariin rajattu määrä paikkoja, eikä tallenne tule erikseen myyntiin. Kannattaa siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi mukaan kyseisenä ajankohtana.

Huom! Webinaari yhden ihmisen käyttöön. Jos haluat webinaarin katsottavaksi isommalle ihmismäärälle, ota yhteyttä asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi

Kouluttajana Tiia Trogen, Tio, TM, positive psychology practitioner, kasvatuskouluttaja, tietokirjailija, lasten tunne- ja tietoisuustaito-ohjaaja sekä hengityskouluohjaaja. Tiia on kehittänyt Ilo olla yhdessä! - positiivisen kasvatuksen menetelmän ja kirjoittanut aiheesta neljä kirjaa. Hän on toiminut lasten kanssa yli 20 vuotta ja on kahden lapsen äiti.