Koulutuswebinaari: Aikuisen tunnetaidot – tunteiden pinnistelystä tunteiden kokemiseen

29,90  sis. alv 24%

Aika: Keskiviikkona 11.10.2023 kello 17.30 -19.30
Paikka: Zoom – webinaari
Hinta: 29,90 € (sis. alv 24 %)

Osasto:

Aika: Keskiviikkona 11.10.2023 kello 17.30 -19.30
Paikka: Zoom - webinaari
Hinta: 29,90 € (sis. alv 24 %)

Ilmoittautuminen 11.10.2023 asti tai kunnes webinaarin paikat ovat täynnä. Paikkoja rajattu määrä.

Tuntuuko, että joudut jatkuvasti pinnistellä tunteita sisääsi? Tai ne tuntuvat kuohuvan yli? Haluaisitko parantaa tunnetaitojasi? Haluaisitko tietää, miten vahvistaa itsesäätelyä?

Webinaarissa käydään läpi tunnetaitoja aikuisen näkökulmasta. Tunnetaidot ovat geenien ja ympäristön tulos, johon vaikuttavat monet asiat niin temperamentista tunnelukkoihin. Aikuisen kohdalla tunnetaitoja tulee tarkastella laajemmin ja ottaa huomioon myös menneisyyden vaikutus. Olemme siirtyneet oppimisesta uudelleen oppimisen aikaan, joten joudumme samaan aikaan purkaa vanhoja toimimattomia tunteiden käsittelytapoja ja opetella uusia rakentavimpia tapoja. 

Webinaarin sisältö

  • Aikuisen tunnetaitojen portaat
  • Aikuisen tunnetaitoihin ja itsesäätelyyn vaikuttavat asiat
  • Tunnetaitojen harjoittelun tavat
  • Kehotietoisuus tunnetaidoissa
  • Tunnetaitojen kehittymisen tavoitteet

Webinaarin jälkeen osallistuja tuntee aikuisen tunnetaitoihin vaikuttavat asiat sekä millä tavoin vahvistaa omia tunnetaitoja. Hän tietää keinoja oman tunteiden säätelyn parantamiseen ja kuormituksen vähentämiseen. Hän osaa käsitellä emotionaalista kuormaa ja purkaa tunnetriggereitä.

Osallistujat saavat webinaarin lisäksi webinaarissa käytetyt diat sekä pdf-muotoisena aikuisen tunnetaidot - vihkon, johon koottu webinaarin pääkohdat ja aihetta tukevia harjoituksia.

Webinaarin tiedot löytyvät kasvatusneuvoja.fi sivujen oman tilin kautta. Löydät sieltä käyttöohjeet zoomin käyttöön sekä webinaarilinkin. Linkki tallenteeseen tulee samaan paikkaan webinaarista seuraavana päivänä.

Webinaari tallennetaan ja se on katsottavissa myös 3 kk ajan jälkikäteen. Jos et pääse paikalle webinaariin, voit katsoa tallenteen jälkikäteen. Webinaariin rajattu määrä paikkoja, eikä tallenne tule erikseen myyntiin. Kannattaa siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi mukaan kyseisenä ajankohtana. Paikkoja rajoitettu määrä.

Huom! Webinaari yhden ihmisen käyttöön. Jos haluat webinaarin katsottavaksi esimerkiksi koko päiväkodin henkilökunnalle, ota yhteyttä asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi

Kouluttaja Tiia Trogen

Kouluttajana toimii positiivisen kasvatuksen asiantuntija Tiia Trogen (Tio, TM, positive psychology practitioner, kasvatuskouluttaja, tietokirjailija, lasten tunne- ja tietoisuustaito-ohjaaja sekä hengityskouluohjaaja). Tiia on kehittänyt Ilo olla yhdessä! - positiivisen kasvatuksen menetelmän ja kirjoittanut aiheesta neljä kirjaa. Hänellä on takanaan pitkä ura eri ikäisten lasten parissa ja hän on kahden lapsen äiti.