fbpx

Koulutuswebinaari: Kehotietoinen päiväkoti – tunnekehotaidot kasvun tukena

24,90  sis. alv 24%

Kahden tunnin koulutuswebinaari, johon liittyy pdf – muotoinen materiaalipaketti

Osasto:

Kehotietoinen päiväkoti - tunnekehotaidot kasvun tukena

Aika: Keskiviikkona 24.8.2022 kello 17.30 -19.30
Ilmoittautuminen: Päättyy 22.8.2022 kello 23.59 tai sitä ennen, jos webinaarin paikat täyttyvät
Paikka: Zoom - webinaari
Hinta: 24,90 € (sisältää webinaarin ja tallenteen käytön 3 kk, diat sekä pdf-muotoisen harjoitusvihkon)

Levottomuutta ryhmässä? Tunnekuohuja ja vastarintaa? Haluaisitko ymmärtää tunteita kehotietoisuuden näkökannalta? Haluaisitko osata tukea lapsen tunnesäätelyä kehollisin keinoin?

Tämä koulutuswebinaari on tarkoitettu varhaiskasvatuksen lastenhoitajille, varhaiskasvatuksen opettajille, lastenohjaajille ja muille varhaiskasvatusikäisten kanssa toimiville. 

Webinaarissa käydään läpi tunnetaitoja kehon ja kehotietoisuuden näkökulmasta. Usein jäämme pään tasolle tunteiden käsittelyssä. Nimeämme tunteita ja keskustelemme lasten kanssa tunteista. Silloin jäämme tunnetaidoissa kuitenkin puoleen väliin. Tunteet ovat kehollisia ja niitä tulisi käsitellä myös kehon tasolla. Joka päivä lapset kokevat monenlaisia tunteita, joiden käsittely yhdessä on tärkeää. Tunteita tulisi käsitellä kuitenkin kokemuksellisuuden kautta keholle sopivilla keinoilla. 

Webinaarissa käydään läpi:

  • Miten tunteet syntyvät ja miten ne vaikuttavat kehoon
  • Mitä lapsen kehossa tapahtuu päivän aikana
  • Millä keinoin voi tukea lapsen kehon ja mielen yhteyttä
  • Miten voi ennakoivin keinoin rauhoittaa lapsen kehoa
  • Millä konkreettisilla kehon keinoilla auttaa lasta tunteiden säätelyssä

Webinaarin jälkeen osallistuja ymmärtää kehotietoisuuden käsitteen ja tunteiden käsittelemisen kehon näkökulmasta. Hänellä on välineitä lapsen kehon rauhoittamiseksi ja vireystilan säätelyyn. Hänellä on kehollisia keinoja, joita voi opettaa lapselle ja näin tukea lapsen tunteiden säätelykykyä.

Webinaarissa voi esittää myös omia kysymyksiä ja niitä voi lähettää myös etukäteen asiakaspalvelu@kasvatuneuvoja.fi. Muista merkitä viestiin, mitä webinaaria kysymys koskee.

Osallistujat saavat webinaarin lisäksi webinaarissa käytetyt diat sekä pdf-muotoisena Kehotietoinen päiväkoti - harjoitusvihkon, johon koottu webinaarin pääkohdat ja aihetta tukevia harjoituksia.

Osallistujat saavat 3 päivää ennen webinaaria linkin sekä käyttöohjeet zoomin käyttöön. Linkki tallenteeseen lähetetään seuraavana päivänä sähköpostilla. Muista aina tarkistaa myös roskaposti.

Webinaari tallennetaan ja se on katsottavissa myös 3 kk ajan jälkikäteen. Jos et pääse paikalle webinaariin, voit katsoa tallenteen jälkikäteen. Webinaariin rajattu määrä paikkoja, eikä tallenne tule erikseen myyntiin. Kannattaa siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi mukaan kyseisenä ajankohtana. Paikkoja rajoitettu määrä.

Huom! Webinaari yhden ihmisen käyttöön. Jos haluat webinaarin katsottavaksi esimerkiksi koko varhaiskasvatuksen henkilökunnalle, ota yhteyttä asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi

Kouluttajana Tiia Trogen, Tio, TM, positive psychology practitioner, kasvatuskouluttaja, tietokirjailija, lasten tunne- ja tietoisuustaito-ohjaaja sekä hengityskouluohjaaja. Tiia on kehittänyt Ilo olla yhdessä! - positiivisen kasvatuksen menetelmän ja kirjoittanut aiheesta kaksi kirjaa. Hänellä on takanaan pitkä ura eri ikäisten lasten parissa ja hän on kahden lapsen äiti.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Koulutuswebinaari: Kehotietoinen päiväkoti – tunnekehotaidot kasvun tukena”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *