fbpx

Koulutuswebinaari: Kehotietoinen koulu – tunnekehotaidot oppimisen tukena

24,90  sis. alv 24%

Kahden tunnin koulutuswebinaari, johon liittyy pdf – muotoinen materiaalipaketti

Osasto:

Aika: Keskiviikkona 10.8.2022 kello 17.30 -19.30
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen päättyy 8.8.2022 kello 23.59 tai aiemmin, jos webinaarin paikat täyttyvät sitä ennen
Paikka: Zoom - webinaari
Hinta: 24,90 € (sisältää webinaarin ja tallenteen käytön 3 kk, diat sekä pdf-muotoisen harjoitusvihkon)

Levottomuutta luokassa? Tunteiden säätelyn vaikeuksia? Tunteiden pinnistelyä ja tunneräjähdyksiä? Kaipaatko välineitä tunteiden säätelyn keholliseen tukemiseen?

Tämä koulutuswebinaari on tarkoitettu opettajille, kouluavustajille, iltapäiväkerho-ohjaajille, koulukuraattoreille ja muille asiasta kiinnostuneille. 

Webinaarissa käydään läpi tunnetaitoja kehon ja kehotietoisuuden näkökulmasta. Usein jäämme pään tasolle tunteiden käsittelyssä. Nimeämme tunteita ja keskustelemme lasten kanssa tunteista. Silloin jäämme tunnetaidoissa kuitenkin puoleen väliin. Tunteet ovat kehollisia ja niitä tulisi käsitellä myös kehon tasolla. Koulussa lapset kokevat monenlaisia tunteita, joiden käsittely yhdessä on tärkeää. Tunteita tulisi käsitellä kokemuksellisuuden kautta keholle sopivilla keinoilla. Kun voimme tarjota tämän ikäisille lapsille sopivia konkreettisia välineitä tunteiden kohtaamisen ja säätelyn tueksi.

Webinaarissa käsitellään seuraavia asioita:

  • Miten tunteet syntyvät ja miten ne vaikuttavat kehoon
  • Mitä lapsen kehossa tapahtuu koulupäivän aikana
  • Millä keinoin voi tukea lapsen kehon ja mielen yhteyttä
  • Miten voi ennakoivin keinoin rauhoittaa lapsen kehoa
  • Millä konkreettisilla kehon keinoilla auttaa lasta tunteiden säätelyssä

Webinaarin jälkeen osallistuja ymmärtää kehotietoisuuden käsitteen ja tunteiden käsittelemisen kehon näkökulmasta. Hänellä on välineitä lapsen kehon rauhoittamiseksi ja vireystilan säätelyyn. Hänellä on kehollisia keinoja, joita voi opettaa lapselle ja näin tukea lapsen tunteiden säätelykykyä.

Webinaarissa voi esittää myös omia kysymyksiä ja niitä voi lähettää myös etukäteen asiakaspalvelu@kasvatuneuvoja.fi. Muista merkitä viestiin, mitä webinaaria kysymys koskee.

Osallistujat saavat webinaarin lisäksi webinaarissa käytetyt diat sekä pdf-muotoisena Kehotietoinen koulu - vihkon, johon koottu webinaarin pääkohdat ja aihetta tukevia harjoituksia.

Osallistujat saavat 3 päivää ennen webinaaria linkin sekä käyttöohjeet zoomin käyttöön. Linkki tallenteeseen lähetetään seuraavana päivänä sähköpostilla. Muista aina tarkistaa myös roskaposti.

Webinaari tallennetaan ja se on katsottavissa myös 3 kk ajan jälkikäteen. Jos et pääse paikalle webinaariin, voit katsoa tallenteen jälkikäteen. Webinaariin rajattu määrä paikkoja, eikä tallenne tule erikseen myyntiin. Kannattaa siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi mukaan kyseisenä ajankohtana. Paikkoja rajoitettu määrä.

Huom! Webinaari yhden ihmisen käyttöön. Jos haluat webinaarin katsottavaksi esimerkiksi koko koulun henkilökunnalle, ota yhteyttä asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi

Kouluttajana Tiia Trogen, Tio, TM, positive psychology practitioner, kasvatuskouluttaja, tietokirjailija, lasten tunne- ja tietoisuustaito-ohjaaja sekä hengityskouluohjaaja. Tiia on kehittänyt Ilo olla yhdessä! - positiivisen kasvatuksen menetelmän ja kirjoittanut aiheesta kaksi kirjaa. Hänellä on takanaan pitkä ura eri ikäisten lasten parissa ja hän on kahden lapsen äiti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Koulutuswebinaari: Kehotietoinen koulu – tunnekehotaidot oppimisen tukena”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *