fbpx
Ennakkohinta!

Koulutuswebinaari: Ilolla ratkaisuun! – leikki, huumori ja nauru ongelmatilanteiden ratkaisuna

14,90  sis. alv 24%

Kahden tunnin koulutuswebinaari, johon liittyy pdf – muotoinen materiaalipaketti

Ilolla ratkaisuun! - leikki, huumori ja nauru ongelmatilanteiden ratkaisuna

Aika: Keskiviikkona 16.11.2022 kello 17.30 -19.30
Paikka: Zoom - webinaari
Hinta: 24,90 €

Nyt superearlybird hinta kesä - heinäkuun 2022 ajan 14,90 € / koulutuswebinaari

Ryppyotsaista tilanteiden ratkomista ja vai naurun kautta taitojen opettelua? Haluaisitko lisätä leikkiä ja leikillisyyttä kasvatukseen? Tuntuuko kasvatus ryppyotsaiselta ja kaipaat lisää iloa tilanteiden ratkaisuihin?

Tämä koulutuswebinaari on tarkoitettu vanhemmille ja ammattikasvattajille. 

Leikki on aivojen mieluisin tapa oppia ja leikillisyys tekee kasvatuksesta ihanampaa. Se vahvistaa lapsen ja aikuisen yhteyttä sekä tuo uudenlaisia ratkaisuja konfliktitilanteisiin. Leikkiä voi lisätä monin tavoin ja voimme löytää siitä uutta iloa kasvatukseen.

Webinaarissa käydään läpi

  • Leikin rooli ja tärkeys kasvatuksessa
  • Leikin lisääminen arjen tilanteisiin
  • Leikilliset ratkaisut konfliktitilateisiin
  • Huumori ja nauru yhteyden vahvistajana 
  • Hassuttelun eri muodot

Webinaarin jälkeen osallistuja ymmärtää leikin eri muodot ja mahdollisuudet kasvatuksessa. Hän osaa lisätä leikillisyyttä arjessa ja heittäytyä leikin maailmaan. Hän tuntee eri leikillisyyden keinoja konfliktitilanteiden ratkaisuun.

Webinaarissa voi esittää myös omia kysymyksiä ja niitä voi lähettää myös etukäteen asiakaspalvelu@kasvatuneuvoja.fi. Muista merkitä viestiin, mitä webinaaria kysymys koskee.

Osallistujat saavat webinaarin lisäksi webinaarissa käytetyt diat sekä pdf-muotoisena Ilolla ratkaisuun - vihkon, johon koottu webinaarin pääkohdat ja aihetta tukevia harjoituksia.

Osallistujat saavat 3 päivää ennen webinaaria linkin sekä käyttöohjeet zoomin käyttöön. Linkki tallenteeseen lähetetään seuraavana päivänä sähköpostilla. Muista aina tarkistaa myös roskaposti.

Webinaari tallennetaan ja se on katsottavissa myös 3 kk ajan jälkikäteen. Jos et pääse paikalle webinaariin, voit katsoa tallenteen jälkikäteen.

Webinaariin rajattu määrä paikkoja, eikä tallenne tule erikseen myyntiin. Kannattaa siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi mukaan kyseisenä ajankohtana.

Huom! Webinaari yhden ihmisen käyttöön. Jos haluat webinaarin katsottavaksi isommalle ihmismäärälle, ota yhteyttä asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi

Kouluttajana Tiia Trogen, Tio, TM, positive psychology practitioner, kasvatuskouluttaja, tietokirjailija, lasten tunne- ja tietoisuustaito-ohjaaja sekä hengityskouluohjaaja. Tiia on kehittänyt Ilo olla yhdessä! - positiivisen kasvatuksen menetelmän ja kirjoittanut aiheesta kaksi kirjaa. Hänellä on takanaan pitkä ura eri ikäisten lasten parissa ja hän on kahden lapsen äiti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Koulutuswebinaari: Ilolla ratkaisuun! – leikki, huumori ja nauru ongelmatilanteiden ratkaisuna”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.