fbpx

Koulutuswebinaari: Ilo mennä päiväkotiin! – hyvä aloitus ja sujuvat siirtymät

24,90  sis. alv 24%

Kahden tunnin koulutuswebinaari, johon liittyy pdf – muotoinen materiaalipaketti

Osasto:

Aika: Keskiviikkona 20.7.2022 kello 17.30 -19.30
Paikka: Zoom - webinaari
Hinta: 24,90 €
Ilmoittautumisaika: Ilmoittautuminen päättynyt

 

Nyt SUPERearlybird hinta kesä - heinäkuun 2022 ajan 14,90 € / koulutuswebinaari

Edessä päiväkodin aloitus? Kaipaatko sujuvuutta siirtymiin? Onko lapsen viemis- ja hakemistilanteissa haasteita? Onko päiväkotipäivän jälkeen levoton meno?

Tämä koulutuswebinaari on tarkoitettu vanhemmille ja varhaiskasvattajille, jotka haluavat tukea lasten vanhempia aloitus- ja siirtymähaasteissa. 

Webinaarissa käydään läpi millaisin ennakoivin keinoin voi helpottaa päiväkodin aloitusta tai lomalta paluuta sekä miten kohdata jokapäiväisiä haasteita siirtymissä ja päiväkodin jälkeisen kuormituksen purussa.

Webinaarissa käsitellään seuraavia asioita:

  • Miten tukea positiivisen kasvatuksen keinoin lasta päiväkodin aloituksessa ja lomalta palatessa
  • Miten auttaa lasta jäämään päiväkotiin 
  • Miten kohdata lapsi hakiessa ja tehdä kotiinmenosta mukavaa
  • Millä keinoin purkaa lapsen päiväkoti päivän jälkeistä kuormitusta

Webinaarin jälkeen osallistuja ymmärtää lapsen ajatuksia sekä päiväkodin aloitukseen liittyviä pelkoja sekä syitä siirtymien vaikeuteen. Osallistuja osaa auttaa ja tukea lasta aloituksessa, siirtymissä ja päivän jälkeisen kuormituksen purkamisessa.

Webinaarissa voi esittää myös omia kysymyksiä ja niitä voi lähettää myös etukäteen asiakaspalvelu@kasvatuneuvoja.fi. Muista merkitä viestiin, mitä webinaaria kysymys koskee.

Osallistujat saavat webinaarin lisäksi webinaarissa käytetyt diat sekä pdf-muotoisena Ilo mennä päiväkotiin! - vihkon, johon koottu webinaarin pääkohdat ja aihetta tukevia harjoituksia.

Osallistujat saavat 3 päivää ennen webinaaria linkin sekä käyttöohjeet zoomin käyttöön. Linkki tallenteeseen lähetetään seuraavana päivänä sähköpostilla. Muista aina tarkistaa myös roskaposti.

Webinaari tallennetaan ja se on katsottavissa myös 3 kk ajan jälkikäteen. Jos et pääse paikalle webinaariin, voit katsoa tallenteen jälkikäteen.

Webinaariin rajattu määrä paikkoja, eikä tallenne tule erikseen myyntiin. Kannattaa siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi mukaan kyseisenä ajankohtana. Paikkoja rajoitettu määrä.

Huom! Webinaari yhden ihmisen käyttöön. Jos haluat webinaarin katsottavaksi esimerkiksi koko päiväkodin henkilökunnalle, ota yhteyttä asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi

Kouluttajana Tiia Trogen, Tio, TM, positive psychology practitioner, kasvatuskouluttaja, tietokirjailija, lasten tunne- ja tietoisuustaito-ohjaaja sekä hengityskouluohjaaja. Tiia on kehittänyt Ilo olla yhdessä! - positiivisen kasvatuksen menetelmän ja kirjoittanut aiheesta kaksi kirjaa. Hänellä on takanaan pitkä ura eri ikäisten lasten parissa ja hän on kahden lapsen äiti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Koulutuswebinaari: Ilo mennä päiväkotiin! – hyvä aloitus ja sujuvat siirtymät”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *