Koulutuswebinaari: Aikuisen tunnetaidot – tunteiden pinnistelystä tunteiden kokemiseen kevät

29,90  sis. alv 24%

Varasto loppu

Kahden tunnin koulutuswebinaari, johon liittyy pdf – muotoinen materiaalipaketti

Webinaari järjestetään 21.4.2023 (tallenne katsottavissa 3 kk ajan jälkikäteen)

Osasto:

Aika: Perjantaina 21.4.2023 kello 17.30 -19.30
Ilmoittautuminen: 19.4.2022 kello 23.59 asti tai siihen asti kun webinaarin paikat täynnä. Webinaarissa paikkoja rajattu määrä.
Paikka: Zoom - webinaari
Hinta: 29,90 € (sisältää webinaarin ja tallenteen käytön 3 kk, diat sekä pdf-muotoisen harjoitusvihkon)

Tuntuuko, että joudut jatkuvasti pinnistellä tunteita sisääsi? Tai ne tuntuvat kuohuvan yli? Haluaisitko parantaa tunnetaitojasi? Haluaisitko tietää, miten vahvistaa itsesäätelyä?

Tämä koulutuswebinaari on tarkoitettu vanhemmille ja ammattikasvattajille. 

Webinaarissa käydään läpi tunnetaitoja aikuisen näkökulmasta. Tunnetaidot ovat geenien ja ympäristön tulos, johon vaikuttavat monet asiat niin temperamentista tunnelukkoihin. Aikuisen kohdalla tunnetaitoja tulee tarkastella laajemmin ja ottaa huomioon myös menneisyyden vaikutus. Olemme siirtyneet oppimisesta uudelleen oppimisen aikaan, joten joudumme samaan aikaan purkaa vanhoja toimimattomia tunteiden käsittelytapoja ja opetella uusia rakentavimpia tapoja. 

Webinaarissa käydään läpi

  • Aikuisen tunnetaitojen portaat
  • Aikuisen tunnetaitoihin ja itsesäätelyyn vaikuttavat asiat
  • Tunnetaitojen harjoittelun tavat
  • Kehotietoisuus tunnetaidoissa
  • Tunnetaitojen kehittymisen tavoitteet

Webinaarin jälkeen osallistuja tuntee aikuisen tunnetaitoihin vaikuttavat asiat sekä millä tavoin vahvistaa omia tunnetaitoja. Hän tietää keinoja oman tunteiden säätelyn parantamiseen ja kuormituksen vähentämiseen. Hän osaa käsitellä emotionaalista kuormaa ja purkaa tunnetriggereitä.

Webinaarissa voi esittää myös omia kysymyksiä ja niitä voi lähettää myös etukäteen asiakaspalvelu@kasvatuneuvoja.fi. Muista merkitä viestiin, mitä webinaaria kysymys koskee.

Osallistujat saavat webinaarin lisäksi webinaarissa käytetyt diat sekä pdf-muotoisena teemaan liittyvän - vihkon, johon koottu webinaarin pääkohdat ja aihetta tukevia harjoituksia. Vihkon laajuus noin 10 sivua.

Osallistujat saavat 3 päivää ennen webinaaria linkin sekä käyttöohjeet zoomin käyttöön. Linkki tallenteeseen lähetetään seuraavana päivänä sähköpostilla. Muista aina tarkistaa myös roskaposti.

Webinaari tallennetaan ja se on katsottavissa myös 3 kk ajan jälkikäteen. Jos et pääse paikalle webinaariin, voit katsoa tallenteen jälkikäteen. Webinaariin rajattu määrä paikkoja, eikä tallenne tule erikseen myyntiin. Kannattaa siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi mukaan kyseisenä ajankohtana.

Huom! Webinaari yhden ihmisen käyttöön. Jos haluat webinaarin katsottavaksi isommalle ihmismäärälle, ota yhteyttä asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi

Kouluttajana Tiia Trogen, Tio, TM, positive psychology practitioner, kasvatuskouluttaja, tietokirjailija, lasten tunne- ja tietoisuustaito-ohjaaja sekä hengityskouluohjaaja. Tiia on kehittänyt Ilo olla yhdessä! - positiivisen kasvatuksen menetelmän ja kirjoittanut aiheesta neljä kirjaa. Hän on toiminut lasten kanssa yli 20 vuotta ja on kahden lapsen äiti.