fbpx

Kasvatusta kukoistuksen kehällä – lapsen hyvinvointitaidot maanantai 30.8.2021 klo 13-16

20 varastossa

79,00  sis. alv 24%

Ilo olla ryhmässä! – positiivisen kasvatuksen koulutusiltapäivät ammattikasvattajille

Lähde kehittämään omaa ammattitaitoasi!

Tänä syksynä tarjolla neljä erilaista koulutusiltapäivää, joiden avulla voit vahvistaa omia positiivisen kasvattajan taitoja.

Maanantai 30.8.2021 klo 13-16 Kasvatusta kukoistuksen kehällä - lapsen hyvinvointitaidot

Kenelle: Sopii varhaiskasvatuksen työntekijöille, alakouluikäisten opettajille, iltapäiväkerhon ohjaajille, sosiaalityöntekijöille tai muille asiasta kiinnostuneille.

Materiaali: Koulutuspäivän osallistujat saavat koulutuspäivän ja diojen lisäksi osioon liittyvän sähköisen harjoituspaketin. Harjoituspaketteja on kahta erilaista. Alle kouluikäisille ja alakouluikäisille. Jokaiseen osioon kuuluu oma paketti.

Huom! Voit valita joko varhaiskasvatukseen sopivan harjoituspaketin tai alakoulun harjoituspaketin.

ELOKUU

Kasvatusta kukoistuksen kehällä - lapsen hyvinvointitaidot

Positiivisen psykologian ja pedagogiikan mukaisen kasvatuksen on todettu vahvistavan lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tässä kokonaisuudessa käydään läpi positiivisen psykologian kukoistuksen kehyksen eri osa-alueet: Myönteisyys, uppoutuminen, ihmissuhteet, merkitys, aikaansaaminen ja elinvoimaisuus sekä kuinka tuoda nämä taidot ryhmään. Opetellaan positiivisen psykologian interventioiden käyttöä ryhmässä ja lähdetään suunnittelemaan lasten taitojen vahvistusta.

Koulutuspäivän jälkeen tunnet positiivisen psykologian kukoistuksen kehän eri osa-alueet ja osaat käyttää niitä oman ja lapsen hyvinvoinnin tukemiseen. Ymmärrät millä asioilla voi vaikuttaa hyvinvoinnin lisäämiseen ja sinulla on harjoituksia tämän toteuttamiseen.

Tämä on yksi osio neliosaisesta Ilo olla ryhmässä! - positiivisen kasvatuksen koulutuspäivät ammattikasvattajille.

Maanantai 27.9.2021  klo 13 - 16 Rauhaa ja keskittymiskykyä - lapsen itsesäätelyn kehittyminen ja tukeminen

Maanantai 11.10.2021 klo 13 - 16 Turva, tunne ja tietoisuus - kehomieli, hengitys ja läsnäolo

Maanantai 15.11.2021 klo 13 - 16 Yhdessä ratkaisuun - kuinka puuttua lapsen ei-toivottuun käyttäytymiseen? - ryhmässä

Löydät muut osiot täältä.

Ilmoittautuminen ja hinta: Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan. Jos ilmoittaudut useampaan kerralla, saat koulutuspäivät edullisempaan hintaan. Yksi osio 79 €, kaksi osiota 129 €, kolme osiota 189 € ja neljä osiota 249 €.

Todistus: Koulutuspäivistä saa halutessaan todistuksen.

Kouluttaja on Tio, TM, PPP, LTTO kasvatuskirjailija Tiia Trogen.

Mitä enemmän tiedämme, sitä enemmän meillä on ratkaisuja ongelmatilanteiden ratkaisuun ja hyvinvoinnin tukemiseen. On tärkeää, että syvennämme tietotaitoamme ja koulutamme itseämme jatkuvasti. Näin voimme varmistaa, että toimimme parhaimmalla tavalla lapsen tukena. Itse koulutan itseäni koko ajan enemmän, jotta voisin tarjota kasvattajille parhaimman ja uusimman tutkitun tiedon lapsen kasvusta ja kehityksestä.”

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kasvatusta kukoistuksen kehällä – lapsen hyvinvointitaidot maanantai 30.8.2021 klo 13-16”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *