Ilomielin! – perheiden matka myönteisyyteen

Kaikille perheille sopiva 10 viikon omatoimimatka tunnetaitojen, optimismin ja toipumiskyvyn maailmaan. Jokaiseen osioon kuuluu yhdessä katsottava video, lyhyt infoteksti vanhemmille sekä viisi harjoitusta, josta valita omalle perheelle sopivat tai tehdä kaikki.

🔥 POISTOMYYNTI! -50 % 9.7.-16.7.2023. Kurssi jää pois valikoimasta 17.7.2023 🔥

Kurssin hinta 59 €

59,00  sis. alv 24%

Varasto loppu

Osasto:

🔥 POISTOMYYNTI! -50 % 9.7.-16.7.2023. Kurssi jää pois valikoimasta 17.7.2023 🔥

Mietitkö, miten voisit opettaa tunnetaitoja lapsille? 
Haluaisitko myös itse oppia tunnetaitoja? 
Toivoisitko enemmän apua vaikeiden tunteiden kohtaamiseen ja tunteiden säätelemiseen koko perheelle?
Tarvitsetko välineitä rauhoittumisen ja palautumisen tueksi?
Haluaisitko vahvistaa perheenne myönteistä ilmapiiriä?
Kaipaisitko rakentavia tapoja suhtautua vastoinkäymisiin?
Toivoisitko perheenne puhaltavan enemmän yhteen hiileen?

Jos vastasit edes yhteen kyllä, tämä matka on teidän perhettä varten. Ilomielin – matkalla muun muassa tutustutaan tunnetaitoihin, opitaan optimismia, vahvistetaan perheenjäsenten yhteyttä ja auttamisen ilmapiiriä. Tässä aikuiset eivät opiskele itsekseen, vaan näitä taitoja harjoittelee koko perhe.

Ilomielin! – matka on laajuudeltaan 10 viikkoa, mutta sen materiaalit saat täysin omaksesi! Voit ladata kurssin videot, harjoitukset ja materiaalit itsellesi ja käydä niitä läpi vuosien aikana vaikka useaan kertaan. “Uudestaan!” niinkuin teletapit sanoisivat.

10 viikon aikana, joka maanantaina avautuu uusi materiaali kurssialustalle. Materiaaleihin kuuluu video, joka on tarkoitus katsoa yhdessä perheenä sekä viisi eri tehtävää, joista voitte valita omalle perheellenne sopivimman tai tehdä kaikki! Jokaiseen osioon kuuluu myös lyhyt tietoisku aikuisille, jossa saat taustateoriaa ja vastauksia lasten mahdollisiin kysymyksiin aiheesta.

Sinun ei tarvitse miettiä, miten opettelette tunnetaitoja, aivojen toimintaa tai optimismia lasten kanssa, vaan nyt se on rakennettu sinulle valmiiksi. Tunnetaitojen opettelu ja myönteisyyden vahvistaminen ei voisi olla helpompaa.

Ilomielin! – matka kulkee seuraavan suunnitelman mukaisesti:

Osa 1: Tunteiden tori

Osa 2: Aivojen aavikko

Osa 3: Hyvän mielen hietikko

Osa 4: Myönteisten tunteiden manner

Osa 5: Vahvuuksien viidakko

Osa 6: Optimismin onkalo

Osa 7: Vaikeiden tunteiden valtameri

Osa 8: Rauhoittumisen ranta

Osa 9: Virheiden vuoristo

Osa 10: Auttamisen aukio

+ BONUS: Takaisin kotona! – matkamuistojen avulla muistat taidot vuoden jokaisena päivän

Voit edetä aivan oman aikataulun mukaisesti. Esimerkiksi katsoa yhden osion joka toinen viikko, kerran kuukaudessa tai harvemmin. Saat ladattua kaikki videot ja materiaalit itsellesi, joten käyttöaikaa on rajattomasti.

Kurssi järjestetään helppokäyttöisellä Learndash alustalla, johon kirjaudutaan kasvatusneuvoja.fi sivuilta oman tilin kautta. Voit kirjautua sinne millä laitteella tahansa, jossa on internetyhteys, kuten matkapuhelin, tabletti tai tietokone. Sinun ei tarvitse ladata mitään ylimääräisiä sovelluksia, vaan voit käydä kurssia läpi pelkästään kirjautumisen kautta. Alustalla voit seurata edistymistäsi ja jatkaa helposti siitä, mihin edellisellä kerralla jäit.

10 osion aikana opitte muun muassa

✨ miten tunteet syntyvät

✨ miten aivot toimivat ja mitä niissä tapahtuu tunteiden aikana

✨ mitä ovat myönteiset tunteet ja miten ne vaikuttavat

✨ keskittymään arjessa enemmän ilon aiheisiin ja hyvään

✨mitä vaikeat tunteet ovat ja miten niitä säädellään

✨ miten voimme vahvistaa rauhoittumisen taitojamme

✨ miten kääntää ikävät tilanteet hyväksi

✨ mitä voimme oppia epäonnistumisista

✨ miten suhtautua omiin ja toisten virheisiin lempeästi ja rakastaen

✨ miten vahvistaa ystävällisyyden ja myötätunnon ilmapiiriä kotona

Ilomielin! – matkan läpikäyminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Katsotte videon yhdessä, keskustelette annetuista aiheista ja teette aiheeseen liittyviä harjoituksia. Viikon harjoituksista voitte valita itsellenne sopivimmat tai tehdä kaikki.

Kuten muutkin kasvatusneuvojan kurssit, niin tämänkin hinta on hiottu pienimmilleen. Tämän 10 videon ja siihen liittyvien materiaalien paketti on hinnaltaan 59 €.

Ei rajoitettua käyttöä. saat kaikki videot ja materiaalit ladattua itsellesi. Katso ja käytä rajattomasti!

🔥 POISTOMYYNTI! -50 % 9.7.-16.7.2023. Kurssi jää pois valikoimasta 17.7.2023 🔥

HUOM! Tämä paketti on tarkoitettu perheille kotikäyttöön.

⭐Positiivisilla kasvattajilla on myös oma Facebook ryhmä, jossa voi keskustella kurssin aiheista, kysyä kysymyksiä, jakaa omia vinkkejä ja neuvoja.

⭐ Olen myös sinun tukenasi koko kurssin ajan. Saat minut kiinni monin eri tavoin ja voit kysyä kaikkea kurssiin ja kasvatukseen liittyvää sähköpostilla, soittaa pulmapuhelimeen soittoaikoina tai laittaa viestiä Facebookin tai Instagramin kautta.

Ilomielin! – matka sopii kaikenkokoisille perheille ja kaikenikäisille lapsille sekä vanhemmille. Tunnetaitoja voi opetella aivan pienestä pitäen. ❤️