fbpx

UUTUUS! Iloa kasvattamiseen! – Hyvinvoiva kasvattaja kurssi (verkkoryhmä)

12 varastossa

129,00  sis. alv 24%

UUTUUS! Iloa kasvattamiseen! – Hyvinvoiva kasvattaja kurssi (verkkoryhmä)

Osasto:

Aika: Joka toinen maanantai, 16.8. - 22.11.2021, kello 17.30 - 19

( Verkkotapaamiset 16.8./ 30.8/ 13.9./ 27.9. / 11.10 / 25.10. / 8.11. / 22.11.)

Lähde matkalle kohti syvempää itsetuntemusta ja parempaa jaksamista. Kasvatustyö voi olla uuvuttavaa, monet asiat elämässä kuormittavia ja menneisyyden tapahtumat triggeröiviä. Parempi itsetuntemus auttaa sinua keventämään kuormitusta, valjastamaan omat kehon ja mielen vahvuudet hyvinvointisi tueksi sekä ymmärtämään omaa käyttäytymistä ohjaavia triggereitä. 

Kurssin aikana syvennetään omaa itsetuntemusta, vahvistetaan voimavaroja positiivisen psykologian keinoin sekä vahvistetaan keho-mieli yhteyttä erilaisilla kehollisilla harjoituksilla. 

Tapaamisten ja harjoitusten avulla lähdetään hahmottamaan omaa minäkuvaa, tarkastellaan elämän kiintymyssuhteita, vahvistetaan psykologisen turvan tunne, lisätään kehon ja mielen yhteyttä, tarkastellaan omia tunnelukkoja sekä niiden vaikutusta elämään, kirjoitetaan omaa elämäntarinaa ja tarkastellaan merkityksellisyyden tunnetta ja omia tunnetaitoja.

Kenelle: Kurssi sopii niin vanhemmille kuin ammattikasvattajille. Kurssilla ei tarvita mitään ennakkotietoja, vaan se on jokainen oma matka itseensä ryhmän tukemana.

Työtapa: Kurssin työskentelyyn kuuluu verkossa toteutettavaa ryhmä- ja parityöskentelyä sekä omatoimista työskentelyä monipuolisin luovin keinoin. Iloa kasvattamiseen! - kurssin verkkotapaamiset toteutetaan zoomissa ja kurssiin liittyvät tehtävät löytyvät kasvatusneuvoja.fi verkkoalustalta kurssilaisten omilta sivuilta. 

Kurssiin kuuluu syksyn 2021 aikana 8 verkkotapaamista joka toinen maanantai kello 17.30-19 sekä verkkoalustan omatoimiset harjoitukset. 

Hinta: 129 € (sis.alv) per osallistuja, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumiset sitovia.

Ryhmään otetaan maksimissaan 12 osallistujaa.

Muista lukea ennen ilmoittautumista osallistumis- ja peruutusehdot.

Kurssin kouluttaja on Tio, TM, PPP, kasvatuskirjailija Tiia Trogen. 

Kun kasvattaja voi hyvin, lapset voivat hyvin. Aikuisen kasvu ei lopu milloinkaan ja itsetuntemus on myös tie hyvinvointiin. Kun tunnemme itsemme, meitä kuormittavat asiat ja itselleen parhaat toimintatavat, meidän on mahdollisuus karsia kuormitusta ja lisätä hyvää. Näin voimme paremmin.”

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “UUTUUS! Iloa kasvattamiseen! – Hyvinvoiva kasvattaja kurssi (verkkoryhmä)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *