Iloa joka päivään! – positiivisen kasvatuksen syventävä kurssi kevät 2022

69,00  sis. alv 24%

Positiivisen kasvatuksen neljän osion syventävä verkkokurssi, jossa sukelletaan kukoistuksen kehykseen ja lapsen hyvinvoinnin tukemiseen positiivisen psykologian keinoin.

Syventävän kurssin hinta 69 € (sis. alv 24 %)

Kurssikarnevaaliviikolla 30.5.-5.6.2022 etuhintaan 49 €

Etuhinta voimassa kun ilmoittaudut viimeistään 14.3.2022. Tämän jälkeen voi ilmoittautua normaalihinnalla 69 €.

Osasto:


Kurssi uudistuu 2022. Kaikki osiot myös videoina ja lisää harjoituksia. Syventävä kurssi on nyt entistä laajempi! 

Haluaisitko oppia lisää positiivisesta kasvatuksesta?
Toivoisitko lapsen oppivan sinulta elämässä tarvittavat hyvinvointitaidot?
Haluaisitko lapsesi itsetunnon paranevan ja minäpystyvyyden kasvavan?
Tarvitsisitko enemmän tietoa, välineitä ja harjoituksia tukeaksesi lapsen hyvinvointia?
Haluaistko lapsen tuntevan ja käyttävän luonteenvahvuuksiansa?
Toivoisitko lapsen suhtautuvan optimistisesti ja myönteisesti elämään?
Haluaisitko antaa hänelle taitoja selviytyä vastoinkäymisistä ja vaikeista tunteista?

Jos vastasit edes yhteen kyllä, kannattaa lähteä mukaan tälle verkkokurssille. Neljän osion verkkokurssilla pääset vielä syvemmälle positiivisen kasvatuksen oppeihin ja saat paljon tietoa, välineitä ja materiaalia lapsen hyvinvoinnin tukemiseen. Kurssien aiheet ovat teksteinä ja audiona. Voit siis valita itsellesi mieluisen tavan opiskella.

HUOM! Kyseessä jatkokurssi. Kurssille ilmoittautuminen edellyttää Ilo olla yhdessä! - positiivisen kasvatuksen menetelmäkurssin suorittamista. Voit myös opiskella samaan aikaan menetelmäkurssi kanssa. 

Opit muun muassa 

???? ymmärtämään paremmin positiivisen psykologian mukaisen kukoistuksen kehyksen
???? syventämään omaa osaamistasi lapsen hyvinvoinnin tukemisessa
???? syventämään lapsen itsetuntemusta
???? ohjata lapsi tunnistamaan omat vahvuudet ja elämään niiden mukaan
???? vahvistamaan lapsen itsetuntoa ja minäpystyvyyttä
????lisäämään lapsen merkityksellisyyden kokemusta
???? auttamaan lasta kohtaamaan vastoinkäymiset ja vaikeat tunteet
???? saat konkreettisia keinoja lapsen hyvinvoinnin tukemiseen

Osio 1: Hyvinvointitaidot kasvun peruspalikoina

Ensimmäisessä osiossa käymme läpi kukoistuksen kehyksen ja elämäntaitojen kivijalan, joiden varaan rakentuvat kokokonaisvaltainen hyvinvointi ja lapsen itsetunto sekä minäpystyvyys. Käsittelemme lapsen suhtautumista itseensä, omaan kasvuun sekä sen tukemisen välineisiin, kuten itsemyötätuntoon sekä lähdemme rakentamaan lapsen hyvää elämää merkityksellisyyden pilareiden varaan.

Osio 2: Merkityksellisyys kantaa ja ohjaa

Toisessa osiossa käymme läpi hyvän elämäntarinan ja positiivisen identiteetin rakentumiseen tarvittavat asiat. Käsittelemme myös lapsen tavoitteiden asettamista ja suhtautumista uuden oppimiseen. Syvennämme merkityksellisen elämän rakentamisen taitoja ja käsittelemme, kuinka kulkea kohti pitkäaikaista onnellisuutta.

Osio 3: Luonteenvahvuudet käyttöön koko elämäksi

Kolmas osio on täysin omistettu luonteenvahvuuksille ja niiden tuntemista sekä käyttöön ottamista elämää rikastuttavalla tavalla. Käymme läpi vahvuuksien vaikutusta itsetuntoon ja niiden käyttöä tavoitteiden saavuttamisessa ja ongelmatilanteiden ratkaisussa. Etsimme vahvuuksien optimaalista aluetta ja kierrämme vahvuusesteitä.

Osio 4: Vahvistavat vaikeudet ja opettavat tunteet

Neljännen osion aikana käsittelemme vastoinkäymisiä ja resilienssin kehittymistä tukevia harjoituksia. Käymme läpi niitä asioita, joita lapsi tarvitsee selvitäkseen vaikeista tunteista ja vastoinkäymisistä, jotta ei lamaannu vaan voi kukoistaa myös läpi vaikeuksien. Samalla viikolla rakennamme myös arkeen ja työhön sellaisia rutiineja, jotka tukevat omaa ja lapsen hyvinvointia.

Bonusmateriaali

Tällä kurssilla bonusmateriaalina on luonteenvahvuustarina, jossa uudet ystävykset Kai ja Kettu lähtevät seikkailemaan luonteenvahvuuksien maailmaan kohdaten matkallaan kaikki 26 luonteenvahvuutta. Saat myös positiivisen kasvatuksen tulostettavan lautapelin, jossa tehdään yhdessä erilaisia positiiviseen kasvatukseen liittyviä pikkutehtäviä. Tämä on tarkoitus tulostaa (ja laminoida) yhdessä pelattavaksi.

Materiaaleissa muun muassa tulostettavat luonteenvahvuuskortit

Kenelle? 

Tämä sopii kaikille kasvattajille, jotka haluavat vahvistaa omaa tietämystä positiivisen psykologian mukaisista hyvinvointitaidoista.

❤️Vanhemmille
❤️ Isovanhemmille
❤️ Varhaiskasvattajille
❤️ Opettajille
❤️ Rehtoreille
❤️ Koulukuraattoreille
❤️ Koulupsykologeille
❤️ Kerho-ohjaajille
❤️ Perhetyöntekijöille
❤️ Sosiaalityöntekijöille
❤️ Harrastusohjaajille
❤️ ja kaikille, jotka elämässään kohtaavat lapsia

Kurssi järjestetään helppokäyttöisellä Learndash alustalla, johon kirjaudutaan kasvatusneuvoja.fi sivuilta oman tilin kautta. Voit kirjautua sinne millä laitteella tahansa, jossa on internetyhteys, kuten matkapuhelin, tabletti tai tietokone. Sinun ei tarvitse ladata mitään ylimääräisiä sovelluksia, vaan voit käydä kurssia läpi pelkästään kirjautumisen kautta. Alustalla voit seurata edistymistäsi ja jatkaa helposti siitä, mihin edellisellä kerralla jäit.

Voit kuitenkin edetä oman aikataulun mukaisesti. Käyttöaikaa kurssin materiaaleille on huikeat 2 vuotta. Jos et siis pysty etenemään kurssilla aikataulun mukaisesti, voit palata jatkamaan koska vain kahden vuoden aikana.

Olen sinun tukenasi koko kurssin ajan. Saat minut kiinni monin eri tavoin ja voit kysyä kaikkea kurssiin ja kasvatukseen liittyvää sähköpostilla, soittaa pulmapuhelimeen soittoaikoina tai laittaa viestiä Facebookin tai Instagramin kautta.

Kurssin suorituksesta saa todistuksen!

Syventävän kurssin hinta 69 € (sis. alv 24 %)

Kurssikarnevaaliviikolla 30.5.-5.6.2022 etuhintaan 49 €

Huom! Verkkokurssit ovat tarkoitettu yhden henkilön käyttöön.

Yhdistykset, koulut, kaupungit ja muut julkishallinnolliset tahot voivat olla yhteydessä asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi isomman käyttäjäryhmän lisenssin hankkimiseksi.

Tarkemmat toimitusehdot luettavissa täältä.

Useimmin kysytyt kysymykset ja vastaukset luettavissa täältä.

Kaikissa kysymyksissä käänny puoleeni asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi tai soita 045 144 03 82 (arkisin 9-15).