Nykyinen tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
29,90
Aloita
This kurssi is currently closed

Tallenne ja materiaali löytyvät sivun keskiosasta. 

Tiedoksi: Webinaarissa oli valitettavia ja yllättäviä teknisiä vaikeuksia alussa. Ensimmäistä kertaa koko etäkouluttajan urani aikana zoom heitti minut (host) ulos. Pahoittelut tästä aiheutuneesta vaivasta. Webinaarin alkuosa (noin 25 min) on jälkiäänitetty, jotta tallenne olisi täysin eheä. Tallenteessa ei ole katkoksia tai puutteita, mutta muutoksen huomaa kouluttajakuvan vaihtaessa paikkaa. Tekninen puoli on selvityksessä ja toivottavasti näitä haasteita ei tule enää vastaan missään etäkoulutuksissa. Hyviä tallenteen katseluhetkiä! 🙂

Lämpimästi tervetuloa koulutuswebinaariin tukea tunnekuohuihin – askeleet lapsen tunnekuohujen ratkaisuun!

Seuraavassa linkki webinaariin ja tärkeää tietoa. Luethan ohjeet huolellisesti.

Webinaari järjestetään keskiviikkona 20.9.2023 17.30 – 19.30. Webinaari tallennetaan ja linkki tallenteeseen tulee tänne webinaaria seuraavana iltapäivänä. Tallenne on osallistujan itse käytettävissä 3 kuukautta.

Tallenteeseen ei tallennu osallistujien tietoja, kuten videokuvaa tai ääntä. Etukäteen tai webinaarin aikana esitetyt kysymykset käsitellään nimettömänä. Huomioithan, että käyttäjänimesi näkyy kuitenkin chatissa, jos kirjoitat sinne jotain.

Jos haluat olla anonyymi, voit sisäänkirjautuessa laittaa käyttäjänimeksi “vierailija” tai laittaa vain etunimesi. Käyttäjänimeä voi myös muuttaa webinaarin alettua oman nimen kohdalta.

Voit lähettää webinaarin aiheeseen liittyviä kysymyksiä osoitteeseen asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi aina webinaarin alkuun asti tai esittää kysymyksiä webinaarin aikana chatissa.

Auta minua kehittymään!

Palautteesi on arvokas ja auttaa minua kehittymään kouluttajana. Jätä palautteesi webinaarista seuraavaan lyhyeen palautelomakkeeseen. Kaikkiin kohtiin ei ole pakko vastata. 

Palautelomakkeeseen