Nykyinen tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
29,90
Aloita
This kurssi is currently closed

Lämpimästi tervetuloa koulutuswebinaariin kasvun asenne – oppimisen ja kasvun vetovoima!

Seuraavassa linkki webinaariin ja tärkeää tietoa. Luethan ohjeet huolellisesti.

Webinaari järjestetään keskiviikkona 13.9.2023 17.30 – 19.30 (Huom! muuttunut aika). Webinaari tallennetaan ja linkki tallenteeseen tulee tänne webinaaria seuraavana iltapäivänä. Tallenne on osallistujan itse käytettävissä 3 kuukautta.

Tallenteeseen ei tallennu osallistujien tietoja, kuten videokuvaa tai ääntä. Etukäteen tai webinaarin aikana esitetyt kysymykset käsitellään nimettömänä. Huomioithan, että käyttäjänimesi näkyy kuitenkin chatissa, jos kirjoitat sinne jotain.

Jos haluat olla anonyymi, voit sisään kirjautuessa laittaa käyttäjänimeksi “vierailija” tai laittaa vain etunimesi. Käyttäjänimeä voi myös muuttaa webinaarin alettua oman nimen kohdalta.

Voit lähettää webinaarin aiheeseen liittyviä kysymyksiä osoitteeseen asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi aina webinaarin alkuun asti tai esittää kysymyksiä webinaarin aikana chatissa.

Tekijänoikeudet:

Webinaarilinkkiä, tallennetta, dioja tai harjoitusvihkoa EI saa jakaa kolmansille osapuolille. Nämä ovat vain osallistujan omaan käyttöön. Jos haluat aiheesta koulutuksen esimerkiksi työyhteisölle tai vanhempainyhdistykselle, voit pyytää luentotarjouksen tiia@positiivinenkasvatus.fi

Jos sinulla on jotain kysyttävää, voit olla etukäteen yhteydessä asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi tai soittaa 045 144 03 82

Linjoilla nähdään!

Tiia