Nykyinen tila
Ei ilmoittauduttu
Hinta
29,90
Aloita
This kurssi is currently closed

Lämpimästi tervetuloa koulutuswebinaariin aikuisen tunnetaidot – tunteiden pinnistelystä tunteiden kokemiseen!

Seuraavassa linkki webinaariin ja tärkeää tietoa. Luethan ohjeet huolellisesti.

Webinaari järjestetään keskiviikkona 11.10.2023 17.30 – 19.30. Webinaari tallennetaan ja linkki tallenteeseen tulee tänne webinaaria seuraavana iltapäivänä. Tallenne on osallistujan itse käytettävissä 3 kuukautta.

Tallenteeseen ei tallennu osallistujien tietoja, kuten videokuvaa tai ääntä. Etukäteen tai webinaarin aikana esitetyt kysymykset käsitellään nimettömänä. Huomioithan, että käyttäjänimesi näkyy kuitenkin chatissa, jos kirjoitat sinne jotain.

Jos haluat olla anonyymi, voit sisäänkirjautuessa laittaa käyttäjänimeksi “vierailija” tai laittaa vain etunimesi. Käyttäjänimeä voi myös muuttaa webinaarin alettua oman nimen kohdalta.

Voit lähettää webinaarin aiheeseen liittyviä kysymyksiä osoitteeseen asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi aina webinaarin alkuun asti tai esittää kysymyksiä webinaarin aikana chatissa.

TÄHÄN TULEE WEBINAARILINKKI 3 PÄIVÄÄ ENNEN WEBINAARIA JA TALLENNELINKKI WEBINAARIN JÄLKEEN

Zoom ohjeet webinaariin:

Koulutuswebinaari järjestetään zoom-alustalla. Jos zoom ei ole ennestään tuttu tai kaipaat kertausta, lue nämä ohjeet.

Ennen:

Zoomia voi käyttää sovelluksen tai tietokoneen selaimen kautta. Sovelluksen voi ladata täältä https://zoom.us/download -sivulta. Lataa Zoom Client For Meetings.

Jos haluat, voit testata zoomia etukäteen testipalaverissa. Testi löytyy täältä: https://zoom.us/ test

Tullessasi koulutukseen:

Pääset mukaan saamasi linkin kautta ilman kirjautumista, jos sinulla on sovellus ladattuna. Voit myös halutessasi käyttää selainta ja tapaamisen id-koodia ja salasanaa. Avaan sisäänpääsyn 15 minuuttia ennen koulutuksen alkua, joten voit halutessasi tulla mukaan ajoissa ja samalla testata yhteyden toimivan. Tullessasi mukaan olet automaattisesti mykistettynä ja ilman videokuvaa.

Matkapuhelimen käyttäjät: Jos liityt mukaan matkapuhelimella, muista valita audio osiosta “call via Device audio”. Tällöin pystyt kuulemaan ääneni.

Koulutuksen aikana:

Laita kaikki mahdolliset mieleen nousevat kysymykset webinaarista chattiin. Osallistujat saavat webinaarissa käytetyt diat, joten niitä ei tarvitse kirjoittaa muistiin.

Koulutuksen jälkeen:

Koulutuksen päättyessä, pääset poistumaan ”leave meeting” nappulasta.
Koulutuksen jälkeen olen 15 minuutin ajan vielä linjoilla, jos teille jää webinaarista jotain kysyttävää.

Tekijänoikeudet:

Webinaarilinkkiä eikä tallennetta, dioja tai harjoitusvihkoa saa jakaa kolmansille osapuolille. Nämä ovat vain osallistujan omaan käyttöön. Jos haluat aiheesta koulutuksen esimerkiksi työyhteisölle tai vanhempainyhdistykselle, voit pyytää luentotarjouksen tiia@positiivinenkasvatus.fi

Jos sinulla on jotain kysyttävää, voit olla etukäteen yhteydessä asiakaspalvelu@kasvatusneuvoja.fi tai soittaa 045 144 03 82 (puhelin kesätauolla 26.6. – 30.7.2023, sähköpostilla tavoittaa myös tänä aikana)

Linjoilla nähdään! 😊

Tiia